Ladda ner iPhone XS, XS Max och XR ringsignaler för Android-telefoner

0 Shares

Android-anvÀndare kan nu ladda ner och installera nya iPhone XS, XS Max och XR-ringsignaler pÄ sina enheter med den hÀr artikeln. I Är som Är S-versionen har Apple introducerat en förbÀttrad version av sin iPhone X med förbÀttringar som huvudsakligen Àr inriktade pÄ internt. NÀr det gÀller design finns det nya fÀrgalternativ tillgÀngliga och det finns en ny XR-variant som Àr en nybörjar-iPhone. För anvÀndning av Android-anvÀndare, frÄn den hÀr utgÄvan, kan vi dra nytta av bakgrundsbilder som levereras pÄ nya iPhone XS-serien och dess ringsignaler som har listats framÄt.

Apple sa adjö till Touch ID och ikonisk hemknapp förra Äret, sÄ det Àr ingen överraskning att den cirkulÀra knappen inte finns nÄgonstans i Är ocksÄ. AnsiktsigenkÀnning med Face ID Àr Apples nya standard, som fungerar Ànnu snabbare pÄ senaste iPhones. XS har en förbÀttrad Face ID-sensor som kÀnner igen ditt ansikte lite snabbare. Tack vare Apples stora erfarenhet nu Àr Face ID starkare Àn nÄgonsin.

Ladda ner iPhone XS-ringsignaler, iPhone XS Max, iPhone XR

iPhone XS, XS Max och XR ringsignaler

Varje ringsignal har buntats i en enda förpackad zip-fil som du kan ladda ner direkt till din dator men helst direkt till din smartphone. Formatet för dessa ringsignaler Àr standard sÄ din smartphone ska inte ha problem med att kÀnna igen den. FrÄn den kompletta uppsÀttningen finns det fÄ toner som fungerar bra pÄ meddelandeljud / enstaka meddelandeljud medan andra skulle fungera bÀst i en slinga eller upprepning, till exempel en samtalsavisering.

Ladda ner ringsignaler för iPhone XS, XS Max och XR, aviseringsljud och larmlÄtar

Vi har samlat alla iPhone XS-, XS Max- och XR-ringsignaler i ett enda ZIP-paket för enklare hantering, lÀnkad framÄt:

Fil: iPhone-XS-XSMax-XR-Stock-Ringtones.zip
Storlek: 5,27 MB

Om du Àr intresserad av iPhone XS kan du ocksÄ ladda ner officiella bakgrundsbilder av iPhone XS:

Ladda ner iPhone XS officiella bakgrundsbilder

SÄ hÀr installerar du iPhone XS, XS Max och XR-ringsignaler pÄ vilken Android-telefon som helst

Om du har installerat ringsignaler tidigare borde det inte vara annorlunda. För nya anvÀndare har vi en detaljerad guide framÄt som visar hela proceduren.

Steg 1 – Ladda ner iPhone-XS-XSMax-XR-Stock-Ringtones.zip Ladda ner den hĂ€r filen helst till din telefon dĂ€r du vill anvĂ€nda de nya ringsignalerna annars skulle du behöva överföra dem frĂ„n din dator.

Steg 2 – Ladda ner och installera gratis RAR-klient som lĂ„ter dig packa upp filer. Vi har funnit att RAR Ă€r den bĂ€sta appen som finns tillgĂ€nglig i Google Play Store för detta.

Steg 3 – BlĂ€ddra till filen du laddade ner i steg 1 frĂ„n RAR-appen.

Ladda ner iPhone XS, XS Max och XR ringsignaler för Android-telefoner 11

Steg 4 – Markera filen genom att markera kryssrutan bredvid den och klicka sedan pĂ„ den övre högra mittknappen som har en pil som pekar uppĂ„t för att extrahera filen.

Steg 5 – Klicka nu pĂ„ BlĂ€ddra. HĂ€rifrĂ„n gĂ„r du till enhetens rotmapp – kataloglista pĂ„ högsta nivĂ„, dĂ€r DCIM / kameramappen finns – och hitta en mapp med namnet Ringsignaler. Om den inte finns dĂ€r kan du skapa den. NĂ€r du Ă€r klar ska dina alternativ se ut som skĂ€rmdumpen nedan.

Ladda ner iPhone XS, XS Max och XR ringsignaler för Android-telefoner 12

Steg 6 – Tryck pĂ„ OK för att extrahera.

Steg 7 – StĂ€ng appen och öppna enhetens instĂ€llningar.

Ladda ner iPhone XS, XS Max och XR ringsignaler för Android-telefoner 13

Steg 8 – GĂ„ till Ljud och dĂ€rifrĂ„n vĂ€lj Ringsignaler.

Ladda ner ringsignaler för iPhone XS, XS Max och XR för Android-telefoner 14

Steg 9 – Nu borde du kunna se alla nya ringsignaler dyker upp. För att anvĂ€nda meddelandeljud, gĂ„ bara tillbaka till huvudmenyn Ljud instĂ€llningsmenyn och vĂ€lj Meddelande lĂ„ter.

Ladda ner iPhone XS, XS Max och XR ringsignaler för Android-telefoner 15

Det handlar om allt, nu kan du njuta av alla nya iPhone XS officiella ringsignaler pÄ din smartphone.

Notera: Det Àr troligt att vissa ringsignaler redan finns pÄ din telefon, sÄ det kan finnas dubbletter.

LÄt oss veta i kommentarerna nedan om du gillade dessa ringsignaler och alarmlÄtar. Rapportera vidare om nedladdningslÀnken inte fungerar!

0 Shares