Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

ladda ner här i olika storlekar och filer

Om du arbetar med att skapa visuella filer, som kan vara mappar, broschyrer eller till och med digitala skapelser som webbplatser, kan du behöva använda WhatsApp-logotypen. Låt oss se nedan, flera alternativ för dig att ladda ner.

I den här artikeln hittar du:

Alternativ för att ladda ner WhatsApp-logotypen

Nedan ser du alla alternativ för WhatsApp-logotypen. För att ladda ner tryck på höger musknapp på dem och klicka på Spara bild som... Välj var du vill spara och nedladdningen kommer att göras.

Whatsapp exempel logotyp 1

logotyp exempel 2

Logotyp exempel 3

whatsapp exempel logotyp 4

whatsapp exempel logotyp 5

whatsapp exempel logotyp 4

whatsapp exempel logotyp 8

whatsapp exempel logotyp 8

whatsapp exempel logotyp 9

Nu när vi har sett några WhatsApp-logotyper som du kan ladda ner och använda, låt oss se mer om företagets historia och innebörden av dess logotyp.

Vad är WhatsApp?

WhatsApp är en populär budbärare skapad från grunden. I början av 2020 nådde antalet användare av kommunikationsapplikationen toppen på 2 miljarder människor.

Det enkla och välkända innehållet i WhatsApp känns snart igen av många människor runt om i världen. Nu när vi förstår vad han handlar om och om WhatsApp snart, låt oss se hans historia.

Historia

WhatsApp skapades 2009 av två vänner vid namn Brian Acton och Jan Koum, som arbetade på Yahoo men ville arbeta inom andra områden. De sökte till och med jobb på Facebook men fick nej.

Så de bestämde sig för att vända på det och skapade en app som gjorde det möjligt för människor att chatta utan att använda SMS. Att vara ett sätt att prata live, som inte fanns förrän den tiden. Namnet skapades utifrån den engelska frasen What’s Up?, som används för att hälsa. I fri översättning skulle det vara How are you? Eller vad är nytt?.

Jan Koum en av skaparna av appen

Unga Jan Koum lärde sig engelska och grunderna i datavetenskap. 1997 började han jobba på Yahoo som vi redan har pratat om. Där träffade han Brian Acton, och de blev snart stora vänner. De två bodde tillsammans på företaget i nästan 10 år.

2009 köpte Koum sin första iPhone, det var då han fick idén att skapa en egen app. Målet var att användaren skulle kunna skriva saker som “Jag är upptagen” eller “Jag har ett samtal” för sina kontakter att se.

Den första appen skapades för iPhone, men eftersom det var början var det fortfarande svårt, med många buggar och fel. Jam Koum var redan besviken på projektet och bestämde sig för att överge allt, men Brian Acton övertygade honom om att inte ge upp allt arbete.

Brian Acton vän till Jan Koum och en av skaparna av appen

Under 2013 arbetade redan 50 anställda på företaget och applikationen var på 2 miljoner användare. Strax efter visades ironin, eftersom Facebook erbjöd sig att köpa rättigheterna till varumärket, som såldes för 19 miljarder USD.

För närvarande är WhatsApp en av de mest använda applikationerna för onlinechatt, som erbjuder möjligheten till videosamtal, ljud och publicering av berättelser. Fungerar nästan som ett socialt nätverk, förutom en kommunikationsapplikation.

Nu när vi känner till företagets historia, låt oss se inspirationen till den berömda appens logotyp.

WhatsApp logotyp

Det finns ingen officiell information om när logotypen skapades, men man kan dra slutsatsen att de två vännerna var ansvariga för att skapa WhatsApp-logotypen. Med en enkel men meningsfull design visade den hög effektivitet som en del av användargränssnittet i appen.

Även med sin enkelhet är den välkänd och erkänd överallt. Dess gröna färg symboliserar att kommunikationslinjerna på WhatsApp alltid är gratis för dig att använda. Och telefonikonen symboliserar kommunikationsfriheten och möjligheten att ringa var som helst i världen.

Det faktum att telefonikonen inte är trådbunden visar tillgängligheten och enkel kommunikation. Under 10 år har den visuella bilden av logotypen inte förändrats.

Men 2020 patenterades 8 ikoner, var och en för olika ändamål. Alla upphovsrättsskyddade skapades för olika enheter, inklusive Android, Iphone, webben och mer. Hans huvudfärger är gröna och vita, kom ihåg att dessa är de officiella.

Hur man laddar ner?

Naturligtvis vet du redan detta, men det är viktigt att betona hur du har appen på alla dina enheter. Du hittar den på Android genom att gå till Play Butik genom att klicka här. Hos Apple hittar du den i App Store genom att klicka här. Men dessa mobila enheter är inte de enda alternativen.

Applikationen fungerar i alla webbläsare, med hjälp av Whats App-webbplatsen, som är det officiella varumärket. Och om du vill kan du också ladda ner skrivbordsapplikationen, klicka här så kommer du att omdirigeras till Microsoft Store.

WhatsApp-ikonen är ett exempel på hur ett stort företag kan kännas igen med visuella medel. Berätta nu för oss, lyckades du ladda ner WhatsApp så fort vi såg det ovan? Tyckte du om att lära dig mer om företagets historia? Låt oss veta i kommentarerna nedan.