Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Ladda ner Google Sans Font

Det är här du kan ladda ner typsnittet Google Sans, även känt som typsnittet Product Sans av Google. Företaget har genomgått en omdesign under de senaste åren. En stor del av omdesignen inkluderade detta nya typsnitt som varumärket använder i nästan alla tjänster det tillhandahåller. Oavsett om det är Maps, Gmail eller Play Store, Google använder detta Product Sans-teckensnitt överallt, dvs. titlar, produktnamn, logotyper etc. Detta teckensnitt är ett modernt Sans-teckensnitt med några minimala ledtrådar. Du kan få det för din dator, designarbete eller dina Android-telefoner för att anpassa dem. Vi har nedladdningslänken nedan för typsnittet Google Sans.

Som vi nämnde, detta teckensnitt används av Google är nästan alla deras produkter. På liknande sätt kunde vi ta ut det här teckensnittet direkt från den senaste versionen av Android Pie och Android 10. Detta teckensnitt innehåller 6 olika stilar, allt från vanliga till fetstilta. Om du har en av de telefoner som gör att du enkelt kan installera anpassade typsnitt kan du ladda ner typsnittet Google Sans (Product Sans) nedan från nedladdningslänken och installera det.

Ladda ner Google Sans Font Collection

NOTERA: Det här teckensnittet tillhör Google och du får inte använda det i några personliga eller kommersiella projekt utan tillstånd eller en lämplig licens från Google.

Google Sans / Product Sans Font:

Detta typsnitt, som diskuterats tidigare, används i Googles officiella logotyp. Men för våra angelägna läsare där ute som tror att detta skiljer sig något från den officiella Google-logotypen, har vi en förklaring till dig. Du skulle märka att den officiella Google-logotypen har ett snett “e” – bara för att förtydliga, det är ett logotypelement snarare än en del av det ursprungliga teckensnittet.

Alla teckensnittsfiler i den här samlingen är i TrueType Font-format (.ttf) vilket betyder att det skulle vara kompatibelt med en mängd olika system. Det finns totalt 6 olika stilar i denna typsnittsfamilj. Vi har listat dem alla nedan för din referens:

  • GoogleSans-Regular.ttf
  • GoogleSans-Italic.ttf
  • GoogleSans-Medium.ttf
  • GoogleSans-MediumItalic.ttf
  • GoogleSans-Bold.ttf
  • GoogleSans-BoldItalic.ttf

Det här teckensnittet stöder mer än 30 språk, det är inte bara för engelska.

Product Sans är ett geometriskt sans-serif-typsnitt skapat av Google för varumärkessyfte. Den ersatte den gamla Google-logotypen den 1 september 2015. En storleksoptimerad version av Product Sans, kallad Google Sans, används också som visningsteckensnitt för Googles anpassade och anpassade version av Material Design, Google Material Theme.

Från Wikipedia – Product Sans

Ladda ner Google Sans Font

Ladda ner Google Sans Font

Proceduren för att ladda ner och installera är ganska enkel. Du kan ladda ner ZIP-paketet från länken nedan, extrahera det och sedan fortsätta med att installera varje typsnitt individuellt på din dator eller telefon.

Ladda ner: Google-Sans-Font.zip

Vi har en handledning om hur du installerar typsnitt på Android-telefoner genom flera olika metoder. Du kan läsa här: Hur man installerar teckensnitt på Android-enheter.

För att ladda ner och utforska andra typsnitt från olika telefoner och telefonmärken, kolla in vår Teckensnittssektion.

Andra populära teckensnitt för Android

Här är några populära typsnitt som vi har täckt från OnePlus, Samsung och andra telefoner. Du kan ladda ner dem och installera dem på dina Android-enheter:

Vad tycker du om detta typsnitt? Dela din åsikt med oss ​​i kommentarsfältet framåt.