Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Ladda ner Google Play Services APK

Ladda ner senaste tillgängliga APK för Google Play Services för din Android-enhet från artikeln nedan. Den här guiden kommer att ägnas åt catering till alla APK-versioner av Google Play Services tillsammans med deras nedladdningslänkar. Börjar med en kort beskrivning av vad Play-tjänsterna från Google faktiskt är, de tillgodoser de mest grundläggande API:erna som många appar och spel använder. Till exempel, genom Google Play Services, kan spel skapa topplistor, prestationer och mer. Play Services hjälper också utvecklare att ställa in molnlagringar för appar och spel. Detta visar hur viktig den här “bakom kulisserna”-appen verkligen är. Genom inlägget framåt skulle du kunna se den senaste Google Play Services APK och även kunna installera den. Tänk på att du måste ha Google Play Butik installerad innan. Om du inte har det kan du ladda ner Google Installer v3 eller få det senaste Google Apps (Gapps)-paketet för din anpassade ROM.

Det är viktigt att notera att Google Play och Google Play Services är två separata enheter. Den ena utför jobbet med att visa och övervaka medan den senare gör själva arbetet. I det här inlägget kommer vi att fokusera på att bara ladda ner Google Play-tjänster. De flesta appar kräver också att en viss version av Play Services installeras för att de ska fungera så det är en bra idé att köra den senaste tillgängliga APK-filen för Play Services.

Ladda ner Google Play Services APK

Google Play Services – Mer information:

Sedan lanseringen tillbaka 2012 var Play-tjänsterna bara utrustade för att få tillgång till tjänster från Google+ och OAuth 2.0, men allt eftersom tiden har gått har Google gett Play-tjänsterna en mycket bredare roll. Den styr mycket av Googles tjänster som körs i din Android-telefon. Från att ladda ner systemuppdateringar till att hantera Google Assistant och det kan till och med hjälpa dig att ställa in Smart Unlock på din enhet. Man kan säga att Google Play Services är hjärtat i en Android-enhet då den styr allt som har med Googles tjänster att göra. Om du stöter på problem som det populära felet “Google Play Services har slutat”, så här åtgärdar du det.

Precis som andra Google-tjänster som Play Butik uppdateras Play-tjänsterna ganska ofta för att undvika säkerhetsproblem och erbjuda den bästa möjliga upplevelsen. Detta leder också till ett antal releaser under året. Vi kommer att tillhandahålla alla de senaste versionerna som är tillgängliga som APK-nedladdningar direkt nedan.

I vissa länder som Kina levereras inte Android-telefoner med Google Play-tjänsterna eller några Google-tjänster installerade. Det beror på hur Kinas policy fungerar och tillverkare (Xiaomi / Kina / Samsung) måste följa det. I så fall, som tidigare nämnts, måste du flasha Google Apps manuellt i det anpassade ROM-minnet. Eller för officiell firmware kan du prova verktyget Google Installer v2.

Ladda ner Google Play Services APK (alla versioner)

Det här är en lista för att ladda ner Google Play Services APK-filer. Vi har alla de senaste och senaste versionerna av appen, där den senaste är markerad.

Står du inför problem med installation eller nedladdning? Kontakta oss genom kommentarerna så återkommer vi till dig med en lösning inom kort.

Om du har problem med att installera Google Play Services APK eller om du har fastnat någonstans kan du läsa vår kompletta guide om hur du installerar APK-filer på din Android-enhet här: Hur man installerar Android APK-filer manuellt.