Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Ladda ner Google Play Services 11.5.30 APK

Du kan nu ladda ner Google Play Services 11.5.30 APK från direktlänken nedan. Den här senaste appen för Google Play Services lanseras nu för alla globalt, men det tar lite tid innan miljarder Android-enheter får den här uppdateringen på sina telefoner och surfplattor. Google Play Services 11.5.30 sköts först till betakanalen i Google Play Store i slutet av augusti. Sedan dess samlade Google feedback och har nu släppt Google Play Services 11.5.30 APK för alla. Google har uppgraderat Play-tjänsterna till v11.5.30 och i den här uppdateringen är de flesta ändringar i backend som du inte kommer att märka. Tack och lov kan du ladda ner Google Play Services 11.5.30 APK och installera den på din nuvarande enhet omedelbart genom att läsa vår guide nedan.

Google Play Services är inte en app som du kan använda och spela. Det är en bakgrundstjänst som gör att din telefon kan ansluta och fungera med ett antal Googles tjänster och funktioner. Google Play Services hanterar inställningarna för Google Assistant, all din Chrome-webbläsardata och med den senaste versionen hanterar den också dina appanvändarnamn och lösenord för enkel automatisk fyllning senare. Det ansvarar också för att kontrollera och ladda ner nya Android-säkerhetsuppdateringar och andra systemuppdateringar från Googles servrar, dvs på Google Pixel- och Nexus-enheter. Du kan hämta och installera den senaste Play Services 11.5.30 APK genom att följa stegen nedan.

[irp]

Google Play Services 11.5.30 APK

Ladda ner Google Play Services 11.5.30 APK

Eftersom Play Services är en systemapp skulle denna APK i princip uppdatera den aktuella versionen. Google Play Services är inte en app, det är därför du inte ser dess ikon i applådan eller någon annanstans. Du kan gå till Inställningar> Program för att leta efter versionen av Google Play Services.

Ladda ner Play Services 11.5.30 APK nedan:

Fil: Google-Play-Services-11.5.30.apk
Storlek: 39MB

För fler versioner, kolla in vår fullständiga APK-guide för Google Play Services.

Installationsförfarandet är ganska enkelt. Men om du vill ha en detaljerad steg-för-steg-guide har vi nämnt det nedan.

[irp]

Så här installerar du Google Play Services 11.5.30 APK

Steg 1 – Ladda ner Play Services 11.5.30 APK:

Fil: Google-Play-Services-11.5.30.apk
Storlek: 39MB

Steg 2 – Leta reda på APK-filen som du just laddade ner på din telefon och öppna den för att installera den.

Steg 3 – Om du installerar en APK direkt för första gången får du ett meddelande om att du aktiverar inställningen “Okänd källa”. Om du inte är säker på detta, se länken nedan för var du hittar den här inställningen.

Steg 4 – Efter att ha aktiverat ska appen installeras.

Det är allt! Nu kan Google Play Services 11.5.30 installeras på din Android-enhet.

Om denna instruktion / guide inte var tillräckligt tydlig eller om du har fastnat någonstans kan du läsa vår kompletta guide om hur du installerar APK-filer på din Android-enhet här: Så här installerar du Android APK-filer manuellt.