Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Ladda ner God of War Mimir’s Vision APK för Android

Här är en detaljerad artikel för hur du laddar ner Krigsguden Mimirs vision APK härifrån direkt till din Android-enhet. Den nya God of War har redan gjort stort intryck bland alla PlayStation-fans. God of War har varit en legendarisk franchise från Sony sedan det först lanserades på PlayStation 2. God of War har alltid haft en enorm inverkan på spelarna och det är inte en överraskning nu eftersom alla vet att spelet kommer att bli episkt med fantastisk fysik , realistisk grafik och en fullspäckad action. För att gå med i spelet kan du ladda ner God of War – Mimirs Vision partner-app från Sony.

I tidigare spel av God of War kretsade allt kring våld. I God of War 4 finns det fler känslor i spelet och ett nytt stridssystem. Det som ger spelarna en uppslukande upplevelse är “Cinematic Feel”. För att göra det ännu mer uppslukande har Sony lanserat en app för augmented reality som heter God of War – Mímir’s Vision på smartphones.

Ladda ner God of War Mimir's Vision APK

Grundtanken bakom God of War Mimirs vision är att den skapar en förstärkt verklighetskarta på vilken plan yta som helst. Det kan vara ett golv eller ett bord precis vilken plan yta som helst. Du kan interagera med kartan med fingrarna. Du kan zooma in det område som du vill utforska. På den här kartan finns tips och legender utspridda överallt som kommer att hjälpa dig när du spelar God of War 4 på din PlayStation 4. Eftersom detta är baserat på AR – förstärkt verklighet, finns det inget behov av något speciellt VR-headset. Allt du behöver är en smartphone som kör Android Nougat eller högre och ARCore-appen installerad på den.

Om du är ett God of War-fan kommer du definitivt att älska God of War Mimir’s Vision. I grund och botten är Mimir en karaktär som förekommer mycket i God of War 4 och har en viktig roll i spelets övergripande berättelse.

Ladda ner God of War Mimir’s Vision APK för Android

Steg 1 – Ladda ner God of War Mimir’s Vision APK-fil från länken nedan.

Fil: God-of-War-Mimir’s-Vision.apk
Filstorlek: 90,67 MB

Steg 2 – Leta upp filen du laddade ner från filhanteraren och installera den. Om du installerar APK-filen för första gången måste du tillåta “Okända källor”. Gå till Inställningar > Säkerhet > Tillåt okända källor.

Obs: För en omfattande guide om hur du installerar Android APK-filer, läs: hur du installerar APK-filer på din Android-enhet.

Steg 3 – Efter installationsprocessen, hitta appen i applådan och starta den.

För att spela detta Android-spel på din PC, kolla in vår lista över de bästa Android-emulatorerna för Windows, Mac och Linux!

Nu kan du njuta av God of War 4 mer än tidigare. Om du har några frågor skriv bara en kommentar nedan.