Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Ladda ner GBoard Go – Google GBoard Lite APK

Du kan nu installera den förenklade versionen av Googles tangentbord med GBoard Lite APK länkad framåt. Huvudsyftet med denna GBoard-app är att ge användare med lågspecifika enheter en trevlig tangentbordsupplevelse. Under de senaste åren har varumärket börjat släppa många systemdelar från den vanliga Android-källkoden som appar så att användare som får sina enheter levererade med andra OEM-appar kan ladda ner dem och använda dem. Samma är fallet med tangentbordet, GBoard Lite ger samma tangentbordsupplevelse som du får på en senaste Pixel-enhet men anpassad för hårdvara i lägre ände. APKMirror fick tag i den här appen och efter att ha modifierat build.prop har de packat om den och laddat upp den för varje enhet att använda, oavsett specifikationer. Läs vidare för att ta reda på hur du kan ladda ner och installera GBoard Lite APK på din Android-telefon.

Även om appen har utformats för att rikta in sig på enheter med lågt RAM-minne, blir detta ett utmärkt verktyg för prestandaentusiaster. I tester använder den 30-40 % mindre RAM jämfört med hela appen. För att uppnå detta finns det ingen emoji-sökning och fungerar bara med Android 8.1 och senare.

Gboard Go / Gboard Lite

Ladda ner Google GBoard Lite APK

Här är nedladdningslänken till den korrigerade GBoard Lite APK:

Fil: Google GBoard Lite.apk
Storlek: 15,2MB

Installationsförfarandet är ganska enkelt. Men om du vill ha en detaljerad steg-för-steg-guide har vi nämnt det nedan.

Hur man installerar Google GBoard Lite

Steg 1 – Ladda ner Google GBoard Lite APK:

Fil: Google GBoard Lite.apk
Storlek: 15,2MB

Steg 2 – Leta reda på APK-filen du just laddade ner och öppna den för att installera den.

Steg 3 – Om du installerar en APK direkt för allra första gången kommer du att meddelas om att aktivera inställningen “Okänd källa”. Om du inte är säker på detta, läs vår dedikerade guide: Aktivera alternativet “Okända källor” i Android.

Steg 4 – Efter aktivering bör appen installeras. När det är installerat går du bara till inställningarna för inmatningsmetoder och väljer GBoard Lite / GBoard Go som ditt val av tangentbord.

Det är allt! Du har nu Google GBoard Lite installerat på din enhet.

Om dessa instruktioner/guiden inte var tillräckligt tydlig eller om du har fastnat någonstans kan du läsa vår kompletta guide om hur du installerar APK-filer på din Android-enhet.