Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Ladda ner Galaxy S10 / S10 + bakgrundsbilder (Hole Punch Designs)

Här har vi samlat massor av coola hålslag / utskärningsbakgrunder för Samsung Galaxy S10-telefoner. De håltagande designkamerautskärningarna på Samsung Galaxy S10 och Galaxy S10 + är något som användare älskar eller hatar, men om du måste titta på det varje dag kan du lika gärna spela in det med en rolig tapet som passar perfekt! Vi jobbar fortfarande med våra egna hålslagstapeter och teman för den nya Galaxy S10-serien, men tills dess har vi sammanställt en stor samling befintliga bakgrundsbilder till att börja med. Vi var alla lite skeptiska när Samsung började prata om “Infinity-O” display tech förra året. Som förväntat har Galaxy S10-familjen ett hål i skärmen för den framåtvända kameran. Tekniskt sett har detta tillvägagångssätt låtit Samsung hoppa över att sätta hack på sina smartphones.

Så snart Galaxy S10 levererades började samhället krossa snygga bakgrundsbilder som innehåller utskärningen. Det står i skarp kontrast till Samsungs bakgrundsbilder, som försöker dölja kamerorna genom skuggor och mörka fläckar. Över på Samsung Mobile US Twitter-konto har företaget lagt upp en handfull anpassade tapeter som förhärligar utklippningen. Det finns tre för Galaxy S10 och två för S10 +. Ubåten tapet för S10 + är ganska bra, men de andra är bara okej. Gemenskapens bakgrundsbilder är lite bättre och mer varierade, men rekvisita till Samsung för att komma med programmet.

Samsung Galaxy S10 Cutout Bakgrundsbilder

Vi har en stor samling håltagningsbakgrunder för Samsung Galaxy S10 / Galaxy S10 +. Dessa bakgrundsbilder har hög upplösning speciellt utformade för Galaxy S10-serien som inkluderar spel, abstrakt, sport, filmer etc.

Hämta Samsung Galaxy S10 Plus Cutout Wallpapers

Följande är utskurna bakgrundsbilder för Samsung Galaxy S10 Plus:

Samling 2:

Uppdatering nr 1: Detta är samling 2, ladda ner hela bakgrunden från följande länk.

Ladda ner:Galaxy-S10Plus-HolePunch-Wallpapers-Col2.zip

Samling nr 1:

Relaterad artikel: Ladda ner Samsung Galaxy S10 Wallpapers – Official Collection

Här är alla bakgrundsbilder för Samsung Galaxy S10 +. Du kan ladda ner dessa bakgrundsbilder direkt genom att högerklicka på dina favoritbakgrunder och välja spara som eller om du vill ladda ner dem alla kan du ladda ner zip-filen.

Ladda ner: Samsung_Galaxy_S10_Plus_Cut-Out_Wallpapers.zip
Filstorlek: 7,93 MB

Hämta Samsung Galaxy S10 Hole-Punch Bakgrundsbilder

Få de utklippta bakgrundsbilderna för Samsung Galaxy S10:

Samling 2

Uppdatering # 1: Detta är samling 2, ladda ner hela bakgrunden från följande länk.

Ladda ner:Galaxy-S10-HolePunch-Wallpapers-Col2.zip

Samling # 1

Här är alla utklippta bakgrunder för Samsung Galaxy S10. Du kan ladda ner dessa bakgrundsbilder direkt genom att högerklicka på dina favoritbakgrunder och välja spara som eller om du vill ladda ner dem alla så kan du ladda ner zip-filen.

Ladda ner: Samsung_Galaxy_S10_Cut-Out_Wallpapers.zip
Filstorlek: 14,01 MB

Om du gillade det här kanske du också vill kolla in några fantastiska officiella bakgrundsbilder från följande nya Android-enheter; eller så kan du gå igenom hela samlingen av tapeter här.