Ladda ner från uTorrent i full hastighet i 6 steg

DE uTorrent är en av de mest använda gratis nedladdningsapparna idag. Ofta är torrent det bästa alternativet för att utföra en nedladdning, förutom dess höga hastighet har den ingen begränsning för filnedladdning. Men det är viktigt att betona att torrent fungerar på ett P2P-nätverk, det är en fildelning mellan användare, som ibland kan bristen på Seeds påverka nedladdningshastigheten, det vill säga du blir en server så fort en nedladdning är klar.

Idag har vi förberett en guide för att lära dig hur du får den bästa konfigurationen för att använda hela kapaciteten på ditt internet, och därmed ladda ner i full hastighet i en av de bästa torrentnedladdningshanterarna idag, uTorrent.

Konfigurationsguide

Ladda ner från uTorrent i full hastighet i 6 steg 2

För att starta vår handledning, klicka på Alternativ > Konfigurationsfliken (eller tryck helt enkelt på Ctrl+G) och sedan på “Kör tester” för att använda en enkel uTorrent-funktion för att konfigurera ditt nätverks grundläggande inställningar.

I nästa steg kommer vi att begränsa användningen av uTorrent-data för att visa annonser i appen, i alternativ, inställningar (eller Ctrl+P)

Integritet

Ladda ner från uTorrent i full hastighet i 6 steg 3

Det finns två alternativ på den här fliken, det första är “Rensa privata data” detta alternativ kommer att rensa all information som uTorrent kan ha samlat in om dig. “Glöm mig” detta alternativ kommer att göra att applikationen inte ens rekommenderar en personlig annons för dig, bara generiska annonser kommer att presenteras. Om du klickar på dessa två alternativ begränsas användningen av privata data som uTorrent kommer att använda för att leverera annonser till dig.

Bandbredd

Ladda ner från uTorrent i full hastighet i 6 steg 4

Låt oss nu komma till den intressanta delen. På fliken “Bandbredd” kommer vi att justera några standardinställningar för att öka nedladdningshastigheten för torrents. I Antal anslutningar ändra följande värden “Maximum antal anslutningar” till “450”, “Maximalt antal par anslutna per torrent” till “200” och slutligen “Antal uppladdningsplatser per torrent” till “3” dessa inställningar redan skulle vara tillräckligt för att öka överföringshastigheten, men vi går ännu längre.

BitTorrent

Ladda ner från uTorrent med maximal hastighet i 6 steg 5

I fliken “BitTorrent” finns det inte mycket hemlighet, förmodligen är utdata från “Encryption Protocol” satt här som “Disabled” bara ändra utdata till “Forced” så kan vi gå till nästa steg.

Rad

Ladda ner från uTorrent i full hastighet i 6 steg 6

I “Kö” behöver du inte göra några ändringar, men det är möjligt att begränsa antalet aktiva nedladdningar och uppladdningar, med detta kommer varje nedladdning i din lista att följa en överföringsorder. I standardkonfigurationen kommer bara de första 5 nedladdningarna att börja laddas ned medan de andra nedladdningarna är i kö för att starta automatiskt. När en enstaka nedladdning har slutförts börjar nästa nedladdning på listan och så vidare.

Avancerad

Ladda ner från uTorrent i full hastighet i 6 steg 7

Vi har nått det sista steget i vår guide och inte minst, men se upp, var mycket försiktig här och var uppmärksam på ändringarna, du bör ändra värdet på följande alternativ till “80

bt.ban_threshold”, “bt.connect_speed”, “net.max_halfopen” och “rss.update_interval”.

För att ändra, leta efter varje alternativ i “Filter”-dialogrutan. När du har hittat det du letar efter klickar du på alternativet och frigör ändringen i Värde, skriv “80” och klicka sedan på “Definiera” för att tillämpa ändringarna .

Det här är de bästa inställningarna för din applikation för att använda hela kapaciteten på ditt internet, men det är värt att komma ihåg att din internethastighet inte alltid kommer att göra nedladdningen snabbare. Var alltid uppmärksam på antalet “Frön” (frön eller Personer som delar) ju högre nummer du har, desto snabbare går nedladdningen.

När du har laddat ner filen, håll den i din lista över genomförda nedladdningar, för att göra det lättare för andra användare att ladda ner samma fil också, så att du har ytterligare ett sätt för andra att göra samma nedladdning som du.

Relaterade Artiklar

Back to top button