Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Ladda ner Camera NX 7.4 – Baserat på Google Camera v5.2, HDR+ för Nexus 6P och Nexus 5X

Camera NX 7.4 är nu tillgänglig för nedladdning. Den senaste versionen är baserad på den nya Google Camera v5.2 som släpptes för några dagar sedan för Google Pixel-telefonerna. Camera NX är den populära porten för Google Camera-appen som tar med alla funktioner i den appen till tidigare Nexus- och Pixel-enheter, och stöder även ett antal andra Android-telefoner. I Camera NX 7.4 ger appen tillbaka stöd för HDR+ för Nexus 2015-enheter, dvs. Nexus 5X och Nexus 6P.

I den senaste uppdateringen av Google Camera gjorde utvecklarna en rensning av extrafunktionerna och omarrangerade några alternativ. Och precis som Snapchat kan du nu också aktivera dubbeltrycket för att byta kamerafunktion i Google Kamera. Alla dessa inställningar finns under den nya menyn Inställningar i appen Kamera och även i Camera NX 7.4.

Ladda ner Camera NX 7.4 - Google Camera Mod

Det här projektet startades från början för att ge Zero Shutter Lag (ZSL) till äldre Nexus-telefoner från den första Google Pixel-telefonen. Och snart senare överförde utvecklaren också det populära Porträttläget från Google Pixel 2 till ett antal Android-telefoner med Camera NX 7.3-utgåvan. Och nu aktiverade Camera NX 7.4 HDR+ för Nexus 6P och Nexus 5X och gör appen mycket mer stabil. Det bästa är att du får alla dessa funktioner från Google Pixel 2 på vilken Android-telefon som helst utan root-åtkomst. Camera NX sägs vara kompatibel med OnePlus 5T och Samsung Galaxy Note 8.

Här är några skärmdumpar av Camera NX 7.4 i aktion på Nexus 6P med alla funktioner från Google Pixel- och Pixel 2-telefoner:

Ladda ner Camera NX 7.4 APK:

Denna app finns i två olika versioner. En är den enkla modderade Google Camera v5.2-porten med ZSL i den. Den andra versionen är en förbättrad version som ger extra Pixel-funktioner, dvs. Motion Photos. Här är skillnaden mellan de båda versionerna:

Kamera NX 7.4 ZSL: Den här versionen innehåller ZSL HDR+, hybrid burst, 240 FPS slow-motion, 60FPS video redo och andra ursprungliga Google Pixel-funktioner. Det här är för Nexus 2015 (Nexus 6P / 5X) som kör Android 7.1+, om du inte använder rörliga bilder kan du också använda den här.

Ladda ner: camera_nx_v7.4_ZSL.apk
Storlek: 29,88 MB

Camera NX 7.4 ZSL (förbättrad): Denna version inkluderar Motion Photos, Diet-burst, Google Photos-kombination och alla ZSL-versionsfunktioner. Det kräver Android 8.0+ på din telefon.

Ladda ner: camera_nx_v7.4_ZSL_enhanced.apk
Storlek: 29,88 MB

NOTERA: Installationen av denna APK är precis som alla andra Android-app-APK som du installerar manuellt på din telefon. Camera NX 7.4 kommer inte att ersätta eller skriva över din befintliga Google Kamera eller någon annan kameraapp i din telefon. Efter installationen kommer den att dyka upp som en oberoende app som du kommer att kunna komma åt från din applåda.

Om du aldrig har installerat en Android APK manuellt tidigare har vi en guide för dig som förklarar hur du gör just det enkelt på vilken Android-enhet som helst. Läs guiden här: Hur man installerar Android APK-filer manuellt.