Ladda ner Ashampoo Snap: Get Free Licensnyckel för livet

Skärmdumpar kan vara mycket användbara när du sparar vissa åtgärder på datorn. Till exempel som en souvenir, för att dela dem med andra människor eller för att använda dem, till exempel för att hjälpa andra människor. Windows kommer med en egen funktion för att ta och spara skärmdumpar, och även om det har förbättrats mycket med Windows 10, är ​​det fortfarande väldigt opraktiskt. Därför, om vi vill vara snabbare och mer praktiska, är det ofta nödvändigt att ta till specialiserade program för denna uppgift, som t.ex. Ashampoo Snap .

Det finns många program för att ta skärmdumpar på din dator. En av våra favoriter är till exempel ShareX . Det här programmet utmärker sig för att vara ett av de enklaste, snabbaste och mest kompletta för att ta skärmdumpar på datorn. Dessutom är det en helt free och öppen källkod. Det är dock inte den enda vi kan hitta. Det finns också andra mer kompletta program att ta och redigera alla typer av skärmdumpar, även om det innebär att man tar steget till betald programvara. Ett exempel på denna typ av program är Ashampoo Snap.

Ashampoo Snap: Skaffa Free Licensnyckel

Ashampoo Snap-funktioner

Ashampoo Snap är en mycket enkel programvara tack vare vilken vi kommer att kunna ta skärmdumpar , spela in vad som händer på PC-skärmen och redigera bilderna, allt från samma program. Några av de viktigaste funktionerna som denna programvara erbjuder oss är:

  • Det låter oss ta en bild på hela skärmen, eller en del av den.
  • Det gör det möjligt att spela in vad som händer på skärmen i video, för att vara mer beskrivande.
  • Det erbjuder flexibla verktyg för att bara fånga den del av skärmen som intresserar oss.
  • Den har en redigeringsfunktion, där vi kommer att kunna redigera bilden (lägga till element, pixla, radera, etc.) innan vi sparar den på datorn.
  • Den har en OCR-funktion för att känna igen texten i bilderna.
  • Låter dig ladda upp bilderna till molnet för att dela dem över Internet.

Ashampoo Snap

Detta program är betalt, och dess licens har en kostnad på 25 dollar . Licensen, ja, gäller livet ut för den version vi köper, inga prenumerationer.

Den senaste versionen av detta program är Ashampoo Snap 12 . Men om vi inte är intresserade av att vara uppdaterade och vi nöjer oss med en äldre version, kommer vi under en begränsad tid att kunna få en helt free, livstidslicens för programvaran Ashampoo Snap 11.

Få den free program

Vi kan komma åt presentsidan från denna länk. Här, vad vi behöver göra är att ange vårt e-postkonto i rutan som visas och klicka på ” Begär fullständig versionsnyckel ” knapp. Sedan kommer Ashampoo att skicka ett e-postmeddelande till oss för att aktivera kontot som är länkat till det e-postmeddelandet. Efter att ha aktiverat kontot kan vi lägga till Ashampoo Snap 11-nyckeln till vår lista med nycklar i profilen.

Claves gratis Ashampoo-profil

Således kan vi från och med nu ladda ner programmet när vi vill och aktivera det för att kunna använda den fullständiga versionen när vi vill, bara genom att logga in med vårt Ashampoo-konto.

Relaterade Artiklar

Back to top button