Ladda ner APK 3 Launcher APK

0 Shares

Så här kan du ladda ner Pixel 3 Launcher APK för användning på andra Android-telefoner. Den nya Google Pixel 3 tillkännagavs av Google igår vid Made By Google-evenemanget i New York. Sedan dess tittar vi på flera Pixel 3-appar som släpper eller portas online för andra Android-enheter. Tidigare idag såg vi lanseringen av Google Camera 6.1 APK från Pixel 3 och nu har vi startprogrammet.

Förändringarna vi hittills har sett i Pixel 3 Launcher har varit minimala. Det är fortfarande samma, snygga och rena launcher som vi har älskat sedan de första Google Pixel-telefonerna kom ut. Det har skett små förändringar här och där. Tidigare när betatestning av Android Pie tog Google bort den lilla mikrofonikonen från sökfältet Google på startskärmen. Google Assistant-ikonen är dock tillbaka med Pixel 3. Du kan nu trycka på den för att snabbt visa Assistant på skärmen.

Pixel 3 Launcher APKPixel 3 Launcher APK
En annan förändring vi ser är hur alla ikoner nu ser enhetliga ut i applådan. Google tvingar nu anpassningsbara ikoner på alla ikoner i din telefon så även de appar som inte uppdateras längre kommer att ha en vit cirkel bakom sig. Adaptiva ikoner hjälper när det finns en svart appikon och du har aktiverat det mörka temat i startprogrammet. Tidigare ser det konstigt ut att ha en mörk ikon i ett mörkt gränssnitt, men nu kommer du att se ikonen ordentligt eftersom den kommer att ha en vit cirkelbakgrund bakom sig. Assistentikonen har också lagts till högst upp, i Google-sökfältet i din applåda.

I likhet med Google Camera-appen som vi såg tidigare måste du ha minst Android Pie på din telefon för att installera den här Pixel 3 Launcher.

Hämta Pixel 3 Launcher APK

Du kan ta tag i Pixel 3 Launcher APK från länken här: Ladda ner Pixel 3 Launcher APK

När du har laddat ner den installerar du den som alla andra APK-filer. Om du installerar den här APK-filen för första gången måste du tillåta alternativet “Installera från okända källor” i Inställningar. Fortsätt läsa nedan om instruktioner om hur man installerar en APK manuellt på din telefon.

Hur man installerar Pixel 3 Launcher APK

Följ de här snabba och enkla stegen för att installera den här appen:

Steg 1 – Ladda ner Pixel 3 Launcher APK:

Fil: Pixel-3-Launcher.apk
Storlek: 5,4 MB

Steg 2 – Leta reda på den APK du just laddade ner och öppna den för att installera den.

Pixel 3 Launcher APK

Steg 3 – Om du installerar en APK direkt för första gången får du ett meddelande om att du aktiverar inställningen “Okänd källa”. Om du inte är säker på detta, läs följande länk för att ta reda på mer: Hur man installerar APK manuellt på Android-enheter.

Steg 4 – Efter att ha aktiverat ska appen installeras. Du kan öppna appen med samma genväg som du hade tidigare eller genom applådan.

Det är allt! Du kan nu få Pixel 3 Launcher APK installerad på din Android-enhet.

0 Shares