Ladda ner Android 11 Beta 1 för Google Pixel-telefoner | Offentlig publicering

0 Shares

Google har efter några förseningar lanserat Android 11 Beta 1 och här är hur du kan ladda ner den till din Google Pixel-telefon. Android R eller Android 11 har varit på gång i flera månader nu. På grund av olika globala omständigheter upplevde byggcykeln några förseningar och modifieringar. Där Google ursprungligen planerade att lansera Android Beta förra månaden, hoppade det över tidsfristen och släppte ytterligare en utvecklarförhandsvisning. Ändå är den senaste Android 11 Beta nu här och med länkarna framåt kan du ladda ner kompletta Android 11 Beta fabriksbilder.

Viktigt är att betaversioner är det första smakprovet på kommande Android-versioner för allmänheten. Trots en mängd utvecklare förhandsvisningar som redan har drivits av Google, är detta den första iterationen av Android R som kommer att kunna entusiaster som en relativt stabil konstruktion. Mer, utvecklare kan nu slutföra sina appar ännu längre för när Android R blir stabil. Låt oss diskutera vad som är nytt med den senaste versionen, tillgänglig för Pixel 2/2 XL, Pixel 3/3 XL, Pixel 3a / 3a XL och Pixel 4/4 XL telefoner.

Android 11 Beta

Android 11 Beta: Detaljer och ändringar

Android 11 är äntligen i betastadier. Efter examen från Develop Preview kommer denna första beta att ge ett stort antal entusiaster sin första titt på Android R. Betan markerar relativ stabilitet till alla nya Android-versioner och gör den kvalificerad att köras som en daglig förare. Om du uppgraderar från Android 11 Developer Preview 4 finns det fortfarande ett antal förändringar att bevittna.

Uppdatering: Ladda ner Android 11 Beta 1.5 – Bugfix-uppdatering

Google delar upp det som är nytt i Android 11 Beta i tre huvudkategorier: Människor, kontroller och integritet. Här är den officiella uppdelningen av varje tillsammans med funktionslista:

Ladda ner Android 11 Beta 1 för Google Pixel-telefoner | Offentlig publicering 1

Människor: vi gör Android mer folkcentrerad och uttrycksfull, ombildar hur vi har konversationer på våra telefoner och bygger ett operativsystem som kan känna igen och prioritera de viktigaste personerna i ditt liv:

 • Konversationsmeddelanden visas i en dedikerad sektion högst upp i skuggan, med en person-forward-design och konversationsspecifika åtgärder, som att öppna konversationen som en bubbla, skapa en konversationsgenväg på startskärmen eller ställa in en påminnelse.
 • Bubblor hjälpa användare att hålla konversationer synliga och tillgängliga samtidigt som de gör flera saker. Meddelanden och chattappar bör använda Bubbles API för aviseringar för att aktivera detta i Android 11.
 • Konsoliderade tangentbordsförslag låt Autofyll-appar och inmatningsmetod https://developer.android.com/preview/overview#timeline Editors (IME) säkert erbjuda kontextspecifika enheter och strängar direkt i en IME:s förslagsremsa, där de är mest praktiska för användarna.
 • Röståtkomst, för personer som styr sin telefon helt med rösten, inkluderar nu en visuell cortex på enheten som förstår skärmens innehåll och sammanhang, och genererar etiketter och åtkomstpunkter för tillgänglighetskommandon.

Ladda ner Android 11 Beta 1 för Google Pixel-telefoner | Offentlig release 2

Kontroller: den senaste versionen av Android kan nu hjälpa dig att snabbt komma åt alla dina smarta enheter och styra dem på ett utrymme:

 • Enhetskontroller gör det snabbare och enklare än någonsin för användare att komma åt och kontrollera sina anslutna enheter. Nu, genom att helt enkelt trycka länge på strömbrytaren, kan de ta fram enhetskontroller direkt och på ett ställe. Appar kan använda ett nytt API för att visas i kontrollerna.
 • Mediekontroller gör det snabbt och bekvämt för användare att byta utenhet för sitt ljud- eller videoinnehåll, oavsett om det är hörlurar, högtalare eller till och med deras TV. Du kan aktivera detta idag från utvecklaralternativ, och det kommer att vara på som standard i en kommande betaversion.

Ladda ner Android 11 Beta 1 för Google Pixel-telefoner | Offentlig release 3

Integritet: I Android 11 ger vi användare ännu mer kontroll över känsliga behörigheter och arbetar för att hålla enheterna säkrare genom snabbare uppdateringar.

 • Engångstillstånd låter användare ge en app åtkomst till enhetens mikrofon, kamera eller plats, bara den ena gången. Appen kan begära behörigheter igen nästa gång appen används.
 • Automatisk återställning av behörigheter: om användare inte har använt en app under en längre tid kommer Android 11 att “autoåterställa” alla runtime-behörigheter som är kopplade till appen och meddela användaren. Appen kan begära behörigheterna igen nästa gång appen används.
 • Bakgrundsplats: I februari meddelade vi att utvecklare kommer att behöva få godkännande för att komma åt bakgrundsplatsen i sin app för att förhindra missbruk. Vi ger utvecklarna mer tid att göra ändringar och kommer inte att tillämpa policyn för befintliga appar förrän 2021.
 • Systemuppdateringar för Google Play, som lanserades förra året, låter oss påskynda uppdateringar av centrala OS-komponenter till enheter i Androids ekosystem. I Android 11 mer än fördubblade vi antalet uppdateringsbara moduler, och dessa 12 nya moduler kommer att bidra till att förbättra integritet, säkerhet och konsekvens för användare och utvecklare.

Detta är en betaversion som användare kan registrera sig för via betaprogrammet. Om du vill installera eller uppdatera manuellt kan du göra det via länkarna framåt.

Ladda ner Android 11 Beta 1-bilder

Detta är den första betaversionen för Android R som har anlänt i juni 2020. För nu skjuter Google på ytterligare två betaversioner innan den slutliga släpps.

Ladda ner Android 11 Beta 1 för Google Pixel-telefoner | Offentlig release 4

För att ladda ner bilderna finns det två sätt: ladda ner fabriksbilder och flash manuellt eller använd Android Flash Tool. Vi har listat dem båda framåt.

Använd fabriksbilder

Här är de officiella nedladdningslänkarna för kompatibla Pixel-smarttelefoner:

Ladda ner system fabriksavbildning för Pixel 4 XL (korall): Ladda ner Android 11 Beta 1

Ladda ner system fabriksavbildning för Pixel 4 (flamma): Ladda ner Android 11 Beta 1

Ladda ner system fabriksavbildning för Pixel 3a XL (bonito): Ladda ner Android 11 Beta 1

Ladda ner system fabriksavbildning för Pixel 3a (sargo): Ladda ner Android 11 Beta 1

Ladda ner system fabriksavbildning för Pixel 3 XL (crosshatch): Ladda ner Android 11 Beta 1

Ladda ner system fabriksavbildning för Pixel 3 (blueline): Ladda ner Android 11 Beta 1

Ladda ner system fabriksavbildning för Pixel 2 XL (taimen): Ladda ner Android 11 Beta 1

Ladda ner system fabriksavbildning för Pixel 2 (walleye): Ladda ner Android 11 Beta 1

Använd Android Flash Tool

Alternativt kan användare också använda Android Flash Tool för att flasha filerna manuellt. Flash Tool är Googles automatiska webbapp som kommer att automatisera processen att ladda ner firmware-filer och flasha den på din telefon. Du skulle behöva ha ADB / Fastboot-verktyg, korrekta USB-drivrutiner installerade på din dator tillsammans med en kompatibel webbläsare som Google Chrome.

För att installera Android 11 Beta med Android Flash Tool följ denna länk:

Vi kan inte vänta på att den stabila versionen ska vara live under de närmaste månaderna, låt oss veta om din feedback om Android R Beta 1 i kommentarerna nedan.

0 Shares