Läckte egenskaperna hos Google Pixel 5a 5G

0 Shares

Bäst av allt, efter flera veckor där bristen på chips verkade utgöra en stor fara i premiären av olika smartphones, tyder allt på att ingenting och ingen kommer att kunna förhindra deras officiella lansering. Denna mellanklass från Google kommer inte bara att locka allas uppmärksamhet för sin panel och dess pris, utan den kommer redan som standard med den senaste versionen av företagets operativsystem, Android 12.

Hur Pixel 5a 5G kommer att se ut

Även om en stor del av fokus ligger på Google Pixel 6 , sanningen är att den här modellen också kan vara tillverkarens sensation för i år. Framför allt om de olika specifikationer som har läckt ut de senaste timmarna är uppfyllda. Som vi anar kommer OLED-skärmen att finnas kvar, även om den denna gång blir något större, eftersom den kommer att ha 6,2 eller 6,3 tum FULL HD+. På så sätt växer dess pekskärm i förhållande till sin föregångare.

Google Pixel 5a 5G

Allt tyder dock på att designen kommer att förbli på liknande sätt. Det kommer dock att vara det enda liknande, eftersom processorn för denna modell också kommer att förbättras genom att flytta till en Snapdragon 750G eller 765G, som kommer att ge 5G-anslutning . Dessutom kommer den att ha en konfiguration av 6 GB RAM och 128 GB UFS 3.1 internminne.

Och om vi tittar på dess fotografiska sektion, för närvarande är det få detaljer som har upptäckts, även om det vi vet är att den kommer med två sensorer, en på 12 megapixlar och den andra på 16 megapixlar. En av dess styrkor jämfört med föregångaren finns i dess batteri, eftersom vi kommer att ha upp till 4000 mAh med en snabbladdning som kan vara upp till 20W, medan Pixel 4a hade en kapacitet på 3140 mAh.

När det gäller dess pris, baskostnaden för terminalen bör inte överstiga $349 . I grund och botten, eftersom Google redan förbereder sin lansering med ett prisfall från 4:e till 339 euro i Spanien. Därför tar allt oss till samma punkt, din ankomst kommer att vara om bara några veckor.

0 Shares