LĂ€ckte egenskaperna hos Google Pixel 5a 5G

0 Shares

BÀst av allt, efter flera veckor dÀr bristen pÄ chips verkade utgöra en stor fara i premiÀren av olika smartphones, tyder allt pÄ att ingenting och ingen kommer att kunna förhindra deras officiella lansering. Denna mellanklass frÄn Google kommer inte bara att locka allas uppmÀrksamhet för sin panel och dess pris, utan den kommer redan som standard med den senaste versionen av företagets operativsystem, Android 12.

Hur Pixel 5a 5G kommer att se ut

Även om en stor del av fokus ligger pĂ„ Google Pixel 6 , sanningen Ă€r att den hĂ€r modellen ocksĂ„ kan vara tillverkarens sensation för i Ă„r. Framför allt om de olika specifikationer som har lĂ€ckt ut de senaste timmarna Ă€r uppfyllda. Som vi anar kommer OLED-skĂ€rmen att finnas kvar, Ă€ven om den denna gĂ„ng blir nĂ„got större, eftersom den kommer att ha 6,2 eller 6,3 tum FULL HD+. PĂ„ sĂ„ sĂ€tt vĂ€xer dess pekskĂ€rm i förhĂ„llande till sin föregĂ„ngare.

Google Pixel 5a 5G

Allt tyder dock pÄ att designen kommer att förbli pÄ liknande sÀtt. Det kommer dock att vara det enda liknande, eftersom processorn för denna modell ocksÄ kommer att förbÀttras genom att flytta till en Snapdragon 750G eller 765G, som kommer att ge 5G-anslutning . Dessutom kommer den att ha en konfiguration av 6 GB RAM och 128 GB UFS 3.1 internminne.

Och om vi tittar pÄ dess fotografiska sektion, för nÀrvarande Àr det fÄ detaljer som har upptÀckts, Àven om det vi vet Àr att den kommer med tvÄ sensorer, en pÄ 12 megapixlar och den andra pÄ 16 megapixlar. En av dess styrkor jÀmfört med föregÄngaren finns i dess batteri, eftersom vi kommer att ha upp till 4000 mAh med en snabbladdning som kan vara upp till 20W, medan Pixel 4a hade en kapacitet pÄ 3140 mAh.

NÀr det gÀller dess pris, baskostnaden för terminalen bör inte överstiga $349 . I grund och botten, eftersom Google redan förbereder sin lansering med ett prisfall frÄn 4:e till 339 euro i Spanien. DÀrför tar allt oss till samma punkt, din ankomst kommer att vara om bara nÄgra veckor.

0 Shares