Läckor på 9:e generationens iPad, Apples billiga surfplatta

0 Shares

Först och främst, när kommer den att lanseras och vad skulle priset vara?

Apple hade oss vana vid att lansera sitt iPad-utbud under årets första kvartal, men både 2019 och 2020 september som dess presentation och lanseringsdatum. Om vi ​​tar hänsyn till hur avancerat året är så kan vi anta att årets nionde månad återigen blir den som valts för att lansera enheten. Det kommer att göra det, möjligen genom att dra nytta av det speciella evenemanget med vilket företaget också kommer att presentera den nya Apple Watch Series 7 och den förväntade iPhone i år. Och förutom en stor överraskning kommer den att lanseras på marknaden i slutet av samma månad.

Läckor på 9:e generationens iPad

Angående priset så har inget läckt ut, varken att det ska stiga, eller att det ska sjunka. Även om det är sant att det vanligtvis inte finns några uppgifter om det förrän det lanseras, tyder ingenting på att det kommer att öka. Den nuvarande modellen börjar kl 379 euro , vilket för tillfället också skulle vara startpriset för iPad 9. Och vi tvivlar allvarligt på uppgången på grund av det goda arbete som företaget har åstadkommit som gör denna till sin mest ekonomiska surfplatta och hur bra den verkar gå i försäljning.

Möjliga höjdpunkter

De två tidigare uppgifterna är inte att de inte är viktiga, i själva verket är de väldigt viktiga, även om det är klart att det i slutändan kommer att betyda mest kommer att vara hur den här surfplattan beter sig på en daglig basis. Normalt sett gör Apple en väldigt nyfiken sak med sina surfplattor och det är att successivt implementera förbättringar i ‘Pro’-modellerna, som senare når ‘Air’-sortimentet och senare ärver ingången iPad såsom nionde generationen. I år blir det inte när ramarna tas bort och den nya designstandarden antas, men det betyder inte att det inte blir några märkbara förändringar.

Enligt vissa specialister nära Apple skulle de i år satsa på en design identisk med iPad Air 2019. Det vill säga med en hemknapp som återigen skulle integrera Touch ID, uttalade ramar på framsidan och en Retina IPS-skärm som skulle ha 10, 5 tum lämnar bakom sig 10.2 som den nuvarande åttonde generationens iPad monterar. Det skulle återigen vara kompatibelt med Apple Pencil 1 och skulle också ha officiella tillbehör till hands som du redan har med Smart tangentbord.

iPad Air 2019

iPad Air 3:e generationen. hur 9:e generationens iPad skulle se ut.

På prestationsnivå förväntas en avsevärd förbättring genom att införa A13 Bionic-chip , samma som iPhone 11 monterade på sin tid och som skulle vara en förbättring jämfört med nuvarande A12 Bionic. Det är inte så att du kommer att märka en barbarisk skillnad på prestandanivån, men om du i vissa uppgifter kommer att märka en större smidighet och kommer att göra denna iPad mer hållbar än den tidigare när det gäller år av uppdateringar. Annan data som t.ex lagringskapacitet förblir ett mysterium, kommer de att satsa på att börja från en 64 GB-bas som den iPad Air från 2 år sedan eller kommer de att fortsätta med 32 GB i den nuvarande “billiga” iPad?

Vi vill understryka att allt detta i slutändan är läckor och rykten, utan att ha något officiellt för tillfället eftersom Apple vanligtvis inte avancerar något om sina nästa enheter. Källorna har dock oftast rätt i dessa fall och felmarginalen som kan finnas när det gäller dessa läckor och vad som slutar med att bli verkar vara minimal. Därför kan vi redan nu få en uppfattning om vad som kommer att bli den nya iPad-superförsäljningen av det kaliforniska företaget.

0 Shares