Kroatien vs Spanien live stream: hur man ser Euro 2020 gratis och var som helst idag

Två av EM 2021: s långsamma förrätter går head-to-head i Köpenhamn idag när Luka Modrić Kroatien möter Sergio Busquets och Spanien i denna enorma EM-sista 16-match. Läs vidare för din guide till att se en live stream från Kroatien mot Spanien och ta reda på hur du kan se Euro 2020 online var som helst med vinnarna som möter segrarna i det efterföljande Frankrike vs Schweiz-spelet.

Båda sidor gjorde det till detta steg med stora segrar i sina slutliga gruppspelsmatcher. Kroatien pippade Tjeckien tack vare veteranstjärnan Modrićs vackra utsida av skottet som fick poängen. Spanien registrerade under tiden en moralisk boostande 5-0-trashing av Slovakien i Sevilla för att boka sin plats i knockout-etapperna.

Kroatien vs Spanien Euro 2020 live stream

Datum: Måndag 28 juni

Starttid: 18:00 CET / 17:00 BST / 12:00 ET / 21:00 PT / 02:00 AEST / 04:00 NZST

Mötesplats: Parken Stadium, Köpenhamn, Danmark

Gratis livestream: ITV Hub (se nedan för mer)

Globala liveströmmar: ESPN via Sling TV eller FuboTV (US) | Optus Sport (AUS) | TSN / TVA Sports (CAN) | Sky Sport (NZ)

Titta var som helst: prova ExpressVPN 100% riskfritt

Trots mållinjen misslyckades förstahandsangångaren Alvaro Morata återigen med att få sitt namn på poängsidan efter att ha missat ett straff på onsdagen, med chefen Luis Enrique under press för att tappa den kämpande Juventus-stjärnan.

Dessa två sidor möttes senast i en spännande 2018 Nations League-gruppmatch i Zagreb som såg kroatiens seger 3-2 tack vare en stag från försvararen Tin Jedva.

Det är knepigt att ringa, så läs vidare för detaljer om hur du kan se en live stream från Kroatien mot Spanien GRATIS idag.


Gratis live streamar för Euro 2020

Det finns bra nyheter för alla som vill titta på sommarens turnering, med ett antal europeiska programföretag som visar varje match gratis. Vi föreslår att du dubbelkolla dina lokala listor för att bekräfta detaljerna om vem som visar det här spelet, men bland Europas fri-till-sändare är:

Storbritannien – ITV och ITV Hub

Frankrike – TF1

Tyskland – ARD och ZDF

Spanien – Mediaset

Italien – RAI

Hur man live streamar Kroatien mot Spanien från ditt land

Vår guide nedan ger detaljerade instruktioner om hur du kan se denna Euro 2020-match live i Storbritannien, USA, Australien, Kanada och Nya Zeeland. Men om du är utomlands någon gång under turneringen kommer du inte att kunna strömma fotboll via din vanliga inhemska sändare.

Detta beror på geoblockering, vilket begränsar vissa tjänster och innehåll till specifika delar av världen. Du kan dock undvika geoblock genom att använda ett VPN eller Virtual Private Network. Det är helt lagligt, mycket prisvärt och lätt att använda – och det krypterar också din surfning och erbjuder skydd mot cyberbrottslingar och snooping från regeringen.

Använd en VPN för att livestreama Euro 2020 var som helst

ExpressVPN är världens bästa VPN just nu
Vi har lagt alla stora VPN-enheter genom sina steg, och vår nuvarande topprankade tjänst i våra tester var ExpressVPN.

Död enkel att använda, men ändå snabb och med full uppsättning säkerhetsfunktioner som kastas in, kan den också användas på ett stort antal enheter, med dedikerade appar för Android- och Apple-smartphones. Du kan också använda den på Amazon Fire TV Stick, Apple TV, Xbox och PlayStation.

Om du vill vara säker online och titta på din föredragna sändning var som helst, hittar du inget bättre än ExpressVPN.

Ännu bättre, du kan få ytterligare 3 månader GRATIS om du registrerar dig för en årsplan. Och det finns inget att förlora, för om du ändrar dig inom de första 30 dagarna, låt dem veta och de kommer att ge dig dina pengar tillbaka.

– Prova ExpressVPN 100% riskfritt i 30 dagar

Att använda en VPN är lika enkelt som en-två-tre …

1. Ladda ner och installera en VPN – som vi säger är vårt bästa val ExpressVPN

2. Anslut till lämplig serverplats – öppna VPN-appen, klicka på ‘välj plats’ och välj lämplig plats

3. Gå till sändarens livestream – så om du kommer från Storbritannien, gå bara till ITV Hub

Hur man ser en GRATIS Kroatien vs Spanien live stream online i Storbritannien

I Storbritannien visas Kroatien mot Spanien på ITV1, med kick-off för 17:00 BST. Uppbyggnaden börjar kl 16.15 BST.

Som det är på ITV, alla i Storbritannien kan ställa in GRATIS.

För extra bekvämlighet när du är på språng kan du också liveströmma Kroatien mot Spanien gratis genom att skjuta upp ITV Hub, som har en utmärkt app som är tillgänglig på nästan vad som helst som går att ansluta i dessa dagar – bara ge det en sökning på din enhet, valfri telefon eller konsol.

Inte i Storbritannien just nu? Inga bekymmer – använd bara en VPN för att porta dig själv hemma och titta sedan live som vanligt.

Hur man ser Kroatien vs Spanien i USA gratis och utan kabel

Euro 2020-täckningen är uppdelad mellan ESPN och ABC i USA, där det tidigare nätverket visar den här matchen som startar klockan 12 ET / 09:00 PT.

Om du får ESPN som en del av ditt kabelpaket kan du också live stream Kroatien vs Spanien direkt via ESPN-webbplatsen.

Hur man tittar Kroatien vs Spanien utan kabel

Sladdklippare har också tur, för du kan titta på varje Euro 2020-spel utan att ha ett dyrt kabelpaket.

Prisvärt OTT-streamingtjänst Sling TV är det alternativ vi rekommenderar. Dess Orange-paket kostar bara $ 35 per månad och ger dig alla spelen på ESPN och ABC (det senare tack vare simulcasts på ESPN3).

Ännu bättre, Sling erbjuder nya prenumeranter ett fantastiskt fynd – just nu kan du få en hela månaden med Sling Orange för $ 10. Paketet innehåller också TNT, Nick Jr. och mycket mer, och till skillnad från kabel kan du säga upp ditt abonnemang när som helst.

Ett annat fantastiskt alternativ är fuboTV, som är en ännu mer fullfjädrad streamingtjänst som erbjuder ESPN, ABC och mer än 120 andra kanaler. Paket börjar från $ 64,99 per månad och det finns till och med en GRATIS fuboTV-testversion du kan försöka se om det är rätt för dig.

Få dagens bästa priser på de bästa TV-streamingtjänsterna

Hur man streamar Kroatien mot Spanien i Australien

Optus Sport har exklusiva direktsändningsrättigheter i Australien för Euro 2020-matcher, inklusive detta spel som kommer att starta klockan 2 AEST på tisdag morgon.

Och om du är beredd att stå upp tillräckligt tidigt är den stora nyheten att Optus visar detta första spel helt GRATIS!

Under resten av turneringen. En Optus Sport-prenumeration ger dig tillbaka 14,99 USD per månad, men du kan spara pengar genom att registrera dig på längre sikt, med en tremånadersplan som kostar 29,99 USD och ett 12-månaderskort tillgängligt för 99 USD.

Du kan strömma Optus Sport-täckning via din mobil, dator eller surfplatta och kan också få tillgång till tjänsten på Fetch TV, Chromecast eller Apple TV.

Och om du lämnar Oz när som helst under turneringen, använd bara en VPN för att ställa in som vanligt på ditt Optus-konto.

Hur man ser Kroatien vs Spanien: live stream Euro 2020 fotboll i Kanada

Kroatien vs Spanien kommer att visas live i Kanada, tillsammans med resten av Euro 2020, på engelskspråkiga TSN eller franskspråkiga TVA Sports.

Om du får dem som en del av ditt kabelavtal kan du bara logga in med detaljerna om din leverantör och få tillgång till en Kroatien vs Spanien livestream, med kick-off inställd till 12:00 ET / 09:00 PT.

Om du inte har kabel kan det vara vettigare att välja deras digitala plattformar. TSN Direct- och TVA Sports Direct-streamingtjänster kostar vardera bara $ 19,99 per månad och fungerar över en rad enheter, inklusive telefoner, datorer och surfplattor.

Och glöm inte att använda en VPN är sättet att få en livestream för Euro 2020 om du är borta från Kanada när spelet du vill titta på är på.

Hur man ser Kroatien mot Spanien på Euro 2020 online i Nya Zeeland

Kiwi kan se alla Euro 2020-action på Sky Sport.

Som du förväntar dig finns det en något obekväm starttid för den här matchen i Nya Zeeland, med Kroatien mot Spanien som startar klockan 4 NZST på tisdag morgon.

Du kan få Sky Sport i Nya Zeeland som en del av en rad betal-TV-paket, och prenumeranter kan titta online via Sky Go-tjänsten.

Om du inte redan är en kund kan du prova den enda streaming-plattformen Sky Sport Now, som kostar 19,99 dollar för ett veckokort och fungerar över ett brett utbud av enheter, inklusive telefoner, bärbara datorer, Apple TV och Chromecast.

Alla i Nya Zeeland från utlandet eller vice versa kan använda VPN-rutten som beskrivs ovan för att få tillgång till deras valfria tjänst precis som de skulle göra hemma.

Jämför de bästa övergripande VPN-tjänsterna efter pris:

Relaterade Artiklar

Back to top button