Kraschar i iOS 14.6 med iPhone-batteriet, hur åtgärdar jag det?

0 Shares

Var är ursprunget till detta nya misslyckande?

Även om batteriproblem vanligtvis är mer eller mindre ett vanligt klagomål, är sanningen att vi, förutom i de första versionerna av en iOS (iOS 12, iOS 13, iOS 14) vanligtvis inte hittar några utbredda problem i detta avseende. Men sedan iOS 14.6 lanserades officiellt den 24 maj har vi sett hur det verkar vara ett ganska utbrett problem. Vårt nyhetsrum har fått rapporter från många användare som hävdar att batteriet räcker mindre , men också det batteriets hälsa har sjunkit plötsligt . Utan att gå längre är denna ödmjuka server ett offer för detta problem på sin iPhone 12.

salud bateria iphone x

Det roliga är att de huvudsakliga klagomålen är från iPhone 11-användare . Till och med batteritiden för vissa iPhone 12s verkar lida också. Det är mer nyfiket om vi tar hänsyn till att iPhone 11 tog med iOS 14.5 ett batterikalibreringsalternativ inom inställningarna för att lösa sina problem, även om vi redan ser hur det i nästa uppdatering verkar ha varit till liten nytta för vissa . Det måste i alla fall sägas att dessa misslyckanden även upplevs i iPhone från tidigare generationer till dessa.

Vi insisterar på att betona att dessa problem inte påverkar absolut alla lag och att om du i ditt fall inte lider av det behöver du inte drabbas. Så om du använder iOS 14.5 skulle rekommenderas att du stannar på den versionen och väntar på att en ännu nyare ska komma och lösa detta problem.

Vad du kan göra för att fixa det

Det mest förväntade är det iOS 14.7 fixade problemen. Faktum är att vi vet att det inte finns något sådant problem i de nuvarande betaversionerna. Men om du inte kan vänta kan du göra ett desperat försök till återställa systemet utan säkerhetskopiering . Det rekommenderas också att det är ett komplett format av iPhone, för vilket en dator (Mac eller Windows) krävs.

Ett annat alternativ som du har kvar är att gå till teknisk service för att kontrollera om det är ett specifikt fel i den aktuella mjukvaruversionen eller om ditt batteri verkligen var utslitet eller med någon typ av fabriksfel. I dessa fall skulle ersättaren vara free, men om du inte uppfyller kraven måste du betala 75 euro om det är en iPhone X eller senare, priset är 55 euro för iPhone 8 och tidigare (iPhone ingår också i detta pris Andra generationens SE) .

0 Shares