Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Köpguide: Value Systems – oktober 2000

Introduktion

Du gör research på produkterna. Du läser alla recensioner. Du diskuterar till och med med vänner. Men även med all den informationen kan det vara en ganska skrämmande uppgift att bygga ett perfekt, personligt system från början. Med det i åtanke är det ingen överraskning att vi har fått begäran efter begäran om att ge några systemrekommendationer.

Med den tredje upplagan av AnandTech Buyer’s Guide ändrade vi saker lite och delade upp Buyer’s Guide i två delar, en för värdesystem och den andra för avancerade. Trots den lilla formatändringen fortsätter vi att tillhandahålla systemrekommendationer i tre kategorier – små kontor/hemmakontor (SOHO), spel och professionella. Kom ihåg att detta bara är några rekommendationer från oss om vi skulle bygga systemen. Uppenbarligen kommer varje individs behov att variera mycket, men det är skönheten med att bygga ett anpassat system – det kan skräddarsys för att passa dessa speciella behov.

Varje komponent, från moderkortet till höljet till bildskärmen, täcks för varje system. Exempelpriser baserade på en recension av populära leverantörer och prissökmotorer på webben ingår också. Observera att frakt inte ingår i dessa priser, men kan lägga till upp till 5-10% av den totala systemkostnaden beroende på exakt vad du får. För att minimera fraktkostnaderna, beställ så många komponenter som möjligt från en enda leverantör. En OS-rekommendation ingår, men det priset ingår inte i det totala systempriset som anges. Särskilt bra erbjudanden kan ofta hittas i AnandTech Hot Deals Forum där AnandTech-läsare regelbundet lägger upp bra erbjudanden de hittar.

Komponenter som inte är lättillgängliga vid tidpunkten för publicering är automatiskt ur drift för alla system i Köparguiden. Där det är möjligt har vi länkat till recensioner av de enskilda produkterna på AnandTech för mer djupgående information.

Den här månaden

Priserna fortsatte att falla den här månaden, men avsaknaden av några större produktsläpp håller saker och ting på samma nivå som förra månaden. Prissänkningarna är faktiskt förvånansvärt små på värdekomponenterna den här månaden, så vi slutar nästan bara med en liten ökning av CPU-hastigheten i våra värdespelande och professionella 3D-system.

Efter lanseringen tidigare i veckan, gör Duron 800 sitt första framträdande i det professionella 3D-systemet – tack AMD för att de faktiskt gjorde sina processorer tillgängliga direkt efter att de tillkännagavs.