Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Köpguide: Value Professional 3D – oktober 2002

Den här artikeln var först tillgänglig på AnandTechs nyhetsbrev. Klicka här för att prenumerera.

Att bestämma vilka komponenter som ska läggas in i ett professionellt 3D-system på en budget kan vara en skrämmande uppgift. I takt med att 3D-modellering och programmering ökar i popularitet, letar fler och fler datorhandlare efter ett system som kan hantera inte bara Word och Excel utan även 3D Studio Max och Maya. Uppenbarligen är hårdvarukraven för professionella 3D-applikationer mycket högre än för enkla kontorsuppgifter. Hårdvarukraven kan verka skrämmande och kan tyda på att endast system som kostar flera tusen dollar kommer att kunna köra programmen smidigt. Vår värdefulla professionella 3D-köparguide syftar till att skingra ryktena du kanske har hört. Det går att bygga ett fullt fungerande och ganska snabbt professionellt 3D-system till ett pris som inte spräcker banken.

Varje komponent i ett rekommenderat system, från fall till monitor, täcks. De enda dolda kostnaderna är fraktkostnader, som kan lägga till allt från 5 % till 10 % till den totala systemkostnaden beroende på vad du får och varifrån. Det bästa sättet att hålla nere fraktkostnaderna är att beställa så mycket som möjligt från en enda leverantör eller hämta saker lokalt. Se till att ta en titt på AnandTech Hot Deals Forum för att se om några AnandTech-läsare har lagt ut ett specialerbjudande på en hårdvara i det rekommenderade systemet. Se även till att kolla in vår veckovisa CPU- och grafikkortsprisguide och vår veckovisa prisguide för minne och moderkort för att se om priserna har uppdaterats sedan köparguiden senast publicerades.

Denna vecka

Idag tar vi en tillbakablick och omvärderar vår värdefulla professionella 3D-systemrekommendation som gjordes för ungefär två månader sedan. Vi har gjort några mindre ändringar i den värdefulla professionella 3D-serien, men för det mesta är systemet fortfarande mycket nära den konfiguration som föreslogs förra gången. Det prisvärda professionella 3D-systemet speglar faktiskt vår rekommendation av värdefulla spelsystem: de två delar samma moderkort, fodral, ljudlösning och optiska enhetslösning. Vad vi bestämde oss för att gå med en något snabbare processor, mer minne, ett annat grafikkort och en snabbare hårddisk jämfört med den prisvärda spelriggen.