Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Köp en Apple Watch nu, är det en bra tid?

September månad närmar sig, och med den, de vanliga releaser som utförs av Apple. Vi har fortfarande inget officiellt datum när nästa Keynote för Cupertino-företaget kommer att vara, men senast i slutet av september, tillsammans med de nya iPhones, kommer nya Apple Watch också att anlända, därav tvivel om att många användare har av om det är värt att köpa nu eller inte, en av de nuvarande. Vi berättar om det i det här inlägget.

Vilka modeller säljer Apple för närvarande?

Köp en Apple Watch nu, är det en bra tid?

Det första vi vill berätta för dig, innan vi går in i det är det verkligen värt att köpa en Apple Watch just nu, är vilka modeller som Cupertino-företaget säljer för närvarande, och sedan reflektera över om det är en bra tid att köpa ett. av dessa. Apple har i sina fysiska butiker och onlinebutiker tre olika modeller av Apple Watch, som är följande.

  • Apple Watch Series 7 från 429 euro i sin 41 mm GPS-version.
  • Apple Watch SE från 299 euro i sin 40mm GPS-version.
  • Apple Watch Series 3 från 219 euro i sin 38mm GPS-version.

iPhone och Apple Watch S7

Dessutom bör det också nämnas att både Apple Watch Series 7 och SE har sina motsvarande versioner från Nike där Series 7 är den enda som kan erhållas i Hermès version . Vi påminner dig om att, när det gäller Nike-versionen, är det enda som förändras i förhållande till den normala att du kommer att ha möjlighet att använda de exklusiva sfärerna från det nordamerikanska märket, men priset kommer att vara detsamma som om du köper nämnda version utan Nike-utgåvan. .

Är det värt att köpa nu?

När du väl vet vilka alternativ du har på bordet är det första vi vill att du ska göra få möjligheten att köpa Apple Watch Series 3 ur huvudet eftersom det i de flesta aspekter är en klocka som har SE för lite mer pris, är det ingen mening när det gäller prestanda och design att köpa den i augusti 2022.

Apple Watch x Keynote

Som sagt, det återstår Apple Watch Series 7 och Apple Watch SE. Du måste ta hänsyn till, om du tänker köpa en av dessa två modeller, det om 1 månad kommer du att kunna köpa praktiskt taget en förnyad version av båda utrustningarna , eller åtminstone säkert Series 7, även om det är mest troligt att en ny version också kommer. SE-modellansiktslyftning vid evenemanget i september. Därför, om inte köpet av en ny Apple Watch är brådskande för dig, är vår rekommendation att du väntar på att Apple visar vad det har att erbjuda med avseende på nya modeller, det vill säga Apple Watch Series 8 och Apple Watch andra generationen SE. Både för att det är möjligt att det är värt att köpa en av de nya med tanke på dess egenskaper och dina behov, eller för att om dessa verkligen inte övertygar dig, säkert kan du hitta både Series 7 och den första generationens SE, på en Lägre pris inom bara 30 dagar.