Konvertera pdf till word: 7 bästa gratisalternativ för dig

Du måste konvertera pdf till word, men inse att det finns flera alternativ på internet. Vilken av dessa många är gratis? Eller vilken är pålitlig? För att hjälpa dig med det har vi i den här artikeln sammanställt de 7 bästa gratis onlinekonverterarna åt dig. Låt oss lära känna var och en av dem så att du kan konvertera dina saker.

I den här artikeln hittar du:

De 7 bästa alternativen för att konvertera pdf till word

1. LIGHTPDF

LightPDF är ett utmärkt alternativ för att konvertera pdf till word

LightPDF är utan tvekan den bästa platsen inte bara för att konvertera pdf till word gratis förutom redigering också. Allt på sidan är helt online, inget vattenmärke, ingen tidsgräns eller storleksbegränsning. Webbplatsen är säker och pålitlig.

Du behöver inte registrera dig på sidan, eller använda program eller plugins. Det är möjligt att redigera filen direkt från redigeringsfunktionerna som visas i konverteringen. Webbplatsen ger dig en garanti för att alla filer raderas efter konverteringen.

Med andra ord, ingenting förvaras någonstans. Gå bara till webbplatsen, infoga din fil och konvertera. Och om du vill efter det kan du redigera med verktygen.

2. SMALLPDF

smallpdf är enkelt och snabbt

Smallpdf är ett annat välkänt verktyg som har många ytterligare funktioner. Den har en helt annan metod när det gäller att infoga filen, du behöver bara dra och släppa. Genom att göra detta kommer uppladdningen att starta. Om inte kan du välja från ett fönster. Webbplatsen tillåter bara en fil åt gången.

Andra funktioner involverar uppladdning och nedladdning från webbplatser som Dropbox eller Google Drive. Webbplatsen är också pålitlig och upprätthåller integriteten och säkerheten för alla dina dokument. När du utför processen sparar webbplatsen din fil i en timme och sedan raderas den helt. Om du känner att säkerheten inte är så stor, se andra alternativ

3. HIPDF

HIPDF den mest kompletta och intuitiva pdf-konverteraren

Hipdf är ganska komplett när det kommer till filkonvertering. Den konverterar dina PDF-filer till Word, Excel, PPT, JPG, TXT och mer. Förutom att konvertera pdf till word, slår den också samman separata filer. Med ett mycket rent och enkelt gränssnitt erbjuder det flera redigeringsverktyg. Du kan skriva ut dina filer direkt från webbplatsen. Nackdelen är att sidan har en storleksgräns på 10MB.

4. SODAPDF

när det gäller säkerhet kan soda pdf online hjälpa till med konverteringen

Soda PDF är en helt gratis webbplats som hjälper dig att konvertera pdf till word med några få klick. Det är ett enkelt verktyg som du kan använda varje dag. Ladda upp filen, konvertera den och ladda ner den i slutet av processen. Webbplatsen raderar omedelbart dina filer från sin server. Så var säker med din säkerhet.

5. PDFTOWORD

pdftoword lär dig steg-för-steg konvertering

Namnet på sajten är PDF till Word, men företaget som skapade sajten heter Nitro. Konverteringsverktyget har extra funktioner som du kan använda. Förutom konvertering är det möjligt att redigera dina saker. Webbplatsen skiljer sig ganska mycket från andra, eftersom den konverterar dina filer och skickar den färdiga filen via e-post. Du kan skicka det till dig själv eller någon annan.

6. ONLINE2PDF

Med en mängd olika tillägg online kan 2 pdf hjälpa dig

Förutom att vara mycket komplett, hjälper Online2PDF dig i konverteringen steg-för-steg. Den har ett rent gränssnitt och gör det möjligt att konvertera, redigera, låsa upp och kombinera dina PDF-filer. Dessutom kan du exportera dina filer till Word, Excel, Powerpoint, JPG och mer. Välj filen i fönstret eller dra och släpp den till webbplatsen.

De dåliga punkterna på webbplatsen innebär, filgränsen, du kan bara konvertera 20 filer. Utöver mängden har du en storleksgräns på max 50 MB.

7. FREEPDFCONVERT

Intuitiv och mycket enkel, sajten gör vad den föreslår

PDF Convert kan vara till stor hjälp för att konvertera pdf till word. Verktyget är enkelt och har många extrafunktioner. Förutom konvertering kan du skicka dina filer via e-post. Sajten har många fler funktioner, men för att komma åt dem måste du betala. Så vi rekommenderar att du bara använder det som är gratis och det räcker.

Slutsats

Vi hoppas att du med denna guide har kunnat konvertera pdf till word utan svårighet. Vilket av alternativen vi såg här gillade du mest? Var det något fel på vägen? Låt oss veta i kommentarerna.

Relaterade Artiklar

Back to top button