Konvertera MP3: 4 YouTube MP3-nedladdningssidor

Förutom att använda Youtube för att titta på videor, använder många det för att lyssna på musik. Följaktligen sökandet efter sätt att göra ladda ner YouTube MP3 och/eller konvertera MP3-filer från videor och sedan lyssna på mobiltelefoner, det är enormt. I den här artikeln visar vi några webbplatser och verktyg med dessa mål

I den här artikeln hittar du:

Youtube MP3: hur konverterar man videor till ljud?

Du kanske tror att konvertera Youtube-videor till musik i MP3-format är en mycket svår och komplicerad process. Men det är det inte, nedan visar vi dig fyra sajter som gör detta gratis.

1. Y2mate.com

YouTube Mp3 Download: Y2 är webbplatsen som gör allt arbete åt dig hur man laddar ner och konvertera MP3 med dina ljud

Den första sidan vi kommer att se för YouTube MP3-nedladdning är . Den laddar ner låtarna åt dig gratis. Med bra ljudkvalitet och i vilket format du vill, som MP3, MP4 med mera. Det är en väldigt komplett webbplats och den är väldigt lätt att använda.

Som vi kan se på bilden på sidan ovan behöver du bara klistra in länken till Yotube-videon som du vill ladda ner MP3-ljudet, klicka sedan på Start. Välj format och kvalitet på ljudet du vill ha och spara där du vill lyssna när du vill.

2. OnlineVideoConverter

Ladda ner Youtube mp3-konverterare: Online Video Converter är ett annat alternativ som kan hjälpa dig

är en av de bästa webbplatserna att göra. ladda ner musik från youtube, konvertera mp3 och välj andra format du vill ha. Det är möjligt att ladda ner ljud och video från en länk och enkelt förvandla till en youtube mp3-fil.

Precis som den föregående, ange den Youtube-videolänk du vill ha. Välj format och tryck på Konvertera. Du kan även justera videokvaliteten om du vill, på ett enkelt och väldigt snabbt sätt. När det är klart är ljudet tillgängligt för dig. Förutom att konvertera MP3, erbjuder webbplatsen MP4-format för videor.

3. Flyg

FLVto är en webbplats av hög kvalitet för din konvertering

Om du letar efter en bra Youtube MP3-omvandlare är Flvto också en mycket enkel sida att konvertera MP3 och MP4 i mycket hög kvalitet. Den här webbplatsen är mest känd för den höga kvaliteten på sina videor.

Att ladda ner en Youtube-video till MP3 med det är enkelt: ange Youtube-länken du vill ladda ner din video eller ljud från. Välj det format du vill konvertera och klicka Konvertera till. Vänta sedan tills processen är klar och din MP3 kommer att vara tillgänglig för dig.

4. SaveMP3 – Youtube MP3-nedladdningssida

Spara MP3 är en enkel sida för att konvertera dina videor

Om du bara vill ha en väldigt enkel sida för att ladda ner dina MP3-videor så kommer SaveMP3 att vara perfekt för dig. Den är avsedd för MP3-format och det går även att infoga den som en förlängning av din webbläsare. Följ stegen nedan för att ladda ner.

Ange önskad videolänk, klicka på förstoringsglaset och välj det video- eller ljudformat du vill ha. Sedan är det bara att vänta på att processen ska avslutas så är den tillgänglig för dig.

Hur konverterar man MP3 från en video?

Men vad händer om du verkligen bara vill konvertera en video som redan finns på din dator till MP3? I dessa fall kan du leta efter datorprogram som hjälper dig med denna process.

Det finns många program som är video- och ljudkonverterare för dig. De tillåter en mängd olika format och liksom de webbplatser vi har sett, gör de allt arbete.

Men det finns många omvandlare på internet och det kan vara svårt att veta vilken man ska lita på. Så kanske du undrar vad som är den bästa gratis video till MP3-konverteraren? Den här frågan är ganska lätt att besvara, Format Factory är det bästa programmet för att konvertera MP3 och olika andra format åt dig.

Programgränssnitt för att konvertera MP3 från video

Programmet är gratis, det har även en betalversion med fler funktioner. Men för det syfte vi nämnde kommer det inte att vara nödvändigt. Den är lätt att använda och förutom att konvertera till MP3 har den flera funktioner som du kan utforska.

Att omvandla saker till det är inte särskilt svårt. Sätt bara in din fil, välj format och klicka Start. Sedan startar processen och så snart programmet är klart kommer det att meddela dig.

Slutsats

I den här artikeln visar vi dig mycket användbara verktyg både för att ladda ner YouTube MP3 och för att konvertera MP3 från videor sparade på din PC. Har du några frågor? Lyckades du använda alla verktyg vi har sett här och konvertera MP3? Låt oss veta i kommentarerna.

Relaterade Artiklar

Back to top button