Konvertera JPG till PDF: de 6 bästa gratisalternativen för dig

I vårt dagliga liv behöver vi alltid verktyg. Främst i vår virtuella arbetsyta, och en av dem vi behöver är att konvertera jpg till pdf. Men det finns en mängd olika alternativ på internet och du kanske inte vet vilket du ska välja. För att hjälpa dig har vi sammanställt de 6 bästa alternativen, låt oss titta på var och en.

I den här artikeln hittar du:

De 6 bästa webbplatserna för att konvertera JPG till PDF

1. HiPDF

Hipdf är det bästa för att konvertera jpg till pdf

HiPDF är den bästa och mest kompletta sidan för att hjälpa dig med jpg till pdf-konverteringar. Det fungerar helt online utan att behöva ladda ner något. Med den kan du konvertera med några få klick på ett enkelt och snabbt sätt.

Välj bilden på din dator eller klicka och dra för att bearbeta. Webbplatsen konverterar i mycket hög kvalitet, och din PDF kommer att bli perfekt. Webbplatsen tillåter konverteringar från olika format och även redigering på vilket sätt du vill. Definitivt en komplett och tillgänglig webbplats.

2. Konvertera-JPG-till-PDF.net

avsedd för vad namnet säger att denna webbplats är den enklaste

En av de mest populära på internet på grund av dess enkelhet är Konvertera JPG till PDF. Han gör det han gör snabbt på några sekunder. Förutom att vara gratis är sidan väldigt effektiv, leta bara efter bilden på ditt internet och genomför konverteringsprocessen.

Du kan också ändra storlek och redigera dina bilder före konvertering. Webbplatsen låter dig välja bildstorlek, sidorientering och sidstorlek. Den överlägset bästa fördelen med denna sida är det högkvalitativa arbetet, gratis och online.

3. PDF online.com

Online pdf är det mest kompletta verktyget någonsin

En webbplats med många konverteringsfunktioner är PDF Online. Det konverterar dina bilder effektivt och online. Dessutom är dina bilder skyddade, eftersom de raderas efter att processen är klar. Den har integration med andra saker som Dropbox och Google Drive.

För att se processen för webbplatsen, ta bilden och konvertera, kommer du att se att allt kommer att göras förvånansvärt snabbt. Allt utan att ta för lång tid.

4. Jpg2pdf.com

JPG till PDF har en guide på själva webbplatsen

JPG 2 PDF konverterar inte bara dina JPG-filer till PDF utan lär dig också steg för steg. Dessutom kan du kombinera bilder till en och kombinera PDF-filer också. Webbplatsen har ingen begränsning på storlek eller kvantitet. Det är inte nödvändigt att registrera sig och inga vattenstämplar kommer att läggas till trots allt.

I konverteringsprocessen optimeras din fil och bilderna förbättras till och med i kvalitet. Din fils integritet påverkas dock inte.

5. Smallpdf.com

den lilla pdf-filen är enkel och okomplicerad

Smallpdf är en annan sida som har integration med Dropbox och Google Drive som konverterar dina filer utan problem. Vilken användare som helst kan utföra processen, sök bara på din dator eller dra och släpp så kommer uppladdningen att göras.

Webbplatsen stöder olika bildformat. Dina bilder raderas från servern efter en timmes varaktighet. Och allt händer online, utan att använda någon av din dators processor.

6. Online2pdf.com

Online 2 pdf har en mängd olika verktyg

En av favoriterna av de allra flesta är Online 2 PDF som är perfekt för att konvertera jpg till pdf. Webbplatsen har många funktioner som involverar sammanslagning, redigering, upplåsning och konvertering av vad som helst. Det är bara möjligt att söka efter filen på din dator utan att dra och släppa. Webbplatsens gräns är 100 mb.

Filer är alltid säkra och raderas inom en timme efter att processen har slutförts. Om du inte känner dig säker kan du se fler sajter ovan. Om dina bilder går över gränsen blir det tyvärr ingen konvertering.

Slutsats

Vi har sett många webbplatsalternativ som fungerar och garanterar enkla sätt att konvertera JPG till PDF. Vi hoppas att någon av dem har hjälpt och gjort dig nöjd. Av alternativen vi såg, vilket gillade du mest? Vilken ska du använda redan? Låt oss veta i kommentarerna.

Relaterade Artiklar

Back to top button