Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Konceptbilder av Samsung Galaxy Z Flip 2 avslöjade

Samsung Galaxy Z Flip 2 avslöjad

Sedan vi såg och träffade Samsung Galaxy Z Flip förra året, följt senare av 5G-versionen av den hopfällbara Samsung, har vi inte haft mycket information om vad som komma skall. Men under de senaste veckorna har ryktena börjat märkas och Galaxy Z Flip 2 har redan börjat bli ett ämne att diskutera.

Den ledande rollen tas ofta av Samsungs andra vikbara, Galaxy Fold, som erbjuder en annan vikning. I det här fallet kommer alla att ha sina preferenser, men vad som är säkert är att första konceptuella bilder av Galaxy Z Flip 2 som har dykt upp kommer inte att lämna någon oberörd och likna det som skulle kunna vara den definitiva terminalen.

Designen av Galaxy S21 på Z Flip 2

Bland alla bilder som har setts i olika medier och koncept är den av Z Flip 2 gjord av en designer från Kina med ett okänt namn den som mest liknar en möjlig verklighet. I den här bilden kan vi se en mängd olika konceptuella modeller av Z Flip 2 , där vi ser en mångfald av färger som vi redan hittar i Galaxy S21-serien.

koncept samsung galaxy z flip 2

I dem sticker det ut att vi hittar samma stil på kameran, som integrerar terminalens ram i kameramodulen och gör den unik. En stil som helt förändrar vad vi såg i den första generationen och som vid första anblicken blir känns igen utan att ens hitta Samsungs logotyp . Den lilla bakre skärmen för att se aviseringar eller tiden finns också i detta koncept.

Det mest annorlunda konceptet för Galaxy Z Flip 2

Även om den tidigare modellen passar med verkligheten, kommer en annan möjlig design till oss genom Let’s Go Digital. I det här fallet är variationen av färger fortfarande närvarande men ändå de förändras drastiskt med vad vi har sett . I det här fallet är designen på kameran mer lik Samsung Galaxy A52, med en kameramodul som tar färgen på själva baksidan.

concepto galaxy z flip 2

I det här fallet vågar de även placera en funktionell skärm för att använda den när smarttelefonen inte är helt utplacerad, vilket påminner oss om vad vi har sett i Mi 11 Ultra, men med en liten storlek och tydligen många fler funktioner. En idé som ytterligare skulle kunna revolutionera användningen av Samsung hopfällbara telefoner , men som vi har nämnt är det bara ett koncept som för närvarande har en tveksam dos av verkligheten.