Kommer vi att se en Xiaomi med Android One igen?

0 Shares

Även om användarna för några år sedan föredrog Android som det är, ändras smaken över tiden. Och nu verkar det som att de värdesätter att ha ett förfinat anpassningsskikt som kan erbjuda användarna olika extra alternativ som inte kan hittas i versionen av själva operativsystemet. Så en viktig fråga uppstår, kommer vi att se den andra Xiaomi Mi A?

Mi A4, ett uppdrag omöjligt?

Om vi ​​tittar på presentationskalendern för var och en av terminalerna med Android One-programmet , vi borde åtminstone känna till några detaljer om en eventuell ankomst av en ny medlem i denna familj. Dessutom kommer vi längre tillbaka i tiden att se hur Mi A1 föddes 2017, följt av Mi A2 och Mi A2 Lite 2018. Och slutligen A3 2019. Så, om vi räknar , vi borde ha haft ytterligare en medlem i familjen 2020.

Xiaomi Mi A3 ansiktshandflata

Men nästa juli fyller vi två år utan att höra från en efterträdare. Och det är inte så att det finns misstankar om att en terminalutveckling genomförs med detta operativsystem. Sedan har de klassiska funktionerna och specifikationerna, som ansvarar för att sätta långa tänder till konsumenterna, inte ens läckt ut.

Allt detta säger oss det värsta, att Xiaomi hade bestämt sig för att definitivt överge den här serien. Även om ingen har bekräftat denna nyhet ännu. Dessutom pekar de alla på det faktum att huvudboven kunde ha varit den sista terminalen som gick med i familjen, Xiaomi Mi A3 . Sedan de lovade att de skulle ha två års uppdateringar … Och de har inte ens kunnat uppdatera den till den senaste versionen av Android utan att alla typer av kontroverser har uppstått om det. På grund av olika buggar och problem som har försämrat användarupplevelsen.

Utan att gå längre, har ankomsten av Android 11 gjort många Mi A3 oanvändbara, vars användare, trots att de har en free lösning från Xiaomi, väntar fortfarande på att deras mobil ska fixas. Även om vi idag fortfarande kan konstatera att många användare inte har kunnat räkna med den relevanta uppdateringen. Därför är det fortfarande ett olöst mysterium om vi kommer att kunna se en Mi A.

0 Shares