Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Kommer Microsoft att släppa ett nytt operativsystem?

En Windows 11-uppgradering kommer att levereras till kvalificerade enheter i slutet av 2021 eller början av 2022. Beroende på enhet kan tidpunkten variera. Ytterligare hårdvara kan krävas för vissa funktioner i Windows 11. Windows 10-datorer med regelbundna säkerhetsuppdateringar kommer att fortsätta att ta emot dem tills supporten upphör – tidigast 2025.

Kommer det ett Windows 11?

Den 5 oktober 2021 släppte Microsoft officiellt Windows 11 som en del av sin Windows 10-utgivningscykel. Ett antal månader kommer att gå mellan lanseringen av Windows 11 och dess leverans. Från och med första halvåret 2022 kommer Windows 10-enheter som redan används att uppgraderas till det nya operativsystemet.

Tar Microsoft ut ett nytt operativsystem?

Det finns ett antal nya funktioner i Microsofts nästa operativsystem. Nästa generations skrivbordsoperativsystem från Microsoft, Windows 11, är redan tillgängligt för betatestning och kommer att släppas den 5 oktober.

Vad blir det nya operativsystemet för Windows?

Microsoft tillkännagav Windows 11 på torsdagen, den första stora uppdateringen av plattformen sedan Windows 10 släpptes för nästan sex år sedan.

Vad är det senaste Windows-operativsystemet 2021?

Från och med i höst kommer Windows-programvara för PC att genomgå några stora förändringar. Tidigare denna månad tillkännagav Microsoft Windows 11, det senaste operativsystemet för persondatorer. Enligt företaget kommer tjänsten att rullas ut i slutet av 2021 och fortsätta till 2022.

Gör Microsoft Windows 11?

Den 9 november släppte Microsoft Windows 11 och KB5007215 för Windows 11. Microsoft avrådde själva sina kunder att inte installera Windows-uppdateringar och noterade att antivirusprogrammet stötte på problem efter installationen av Windows 7 till Windows 11.