Kommer Microsoft att göra Xbox Series X Mini-kylskåp?

0 Shares

Xbox marknadschef Aaron Greenberg twittrade ett löfte om att Microsoft skulle producera Xbox Series X mini-kylskåp. Greenberg sa faktiskt att företaget kommer att fortsätta tillverka Xbox Series X Mini-kylskåp.

Xbox-löftet om Xbox Series X-minikylskåpen kom den 1 april, och många kanske har sett det som ett dumskämt. Ändå twittrade Greenberg specifikt att detta inte var ett skämt, så vi bör förvänta oss Microsofts Xbox mini-kylskåp snart. Greenberg hade sagt i en tweet efter vinsten kort efter att resultaten tillkännagavs att “vi kommer att gå vidare med vårt löfte att göra dessa Xbox Series X mini-kylskåp” och Skittles kommer att få den första enheten av dessa minikylningsenheter.

Microsoft presenterade först Xbox Series X-kylskåpet förra året, resultatet av jämförelser med att Xbox Series X-konsolen såg ut som ett kylskåp. Xbox Series X-kylskåp erbjöds enheter och såldes inte på den öppna marknaden. Det verkar som om konceptet fortfarande är attraktivt för ett brett spektrum av följare. Så Greenbergs löfte kunde ha påverkat rösterna för Xbox att vinna Twitters varumärkestävling.

Det finns dock fortfarande flera luckor i produktionsdesignen för Xbox Series X-minikylskåpen, eftersom Microsoft ännu inte har gett oss detaljerad information om produktionsbanan för kylskåpen, även om det fortfarande är tidiga dagar vid denna tidpunkt. Produktionen kan börja senare i år, och vi vet fortfarande inte vilka siffror som ska produceras och om du kommer att kunna köpa en när den äntligen kommer ut. Vi kommer att hålla dig informerad när ytterligare information kommer från Microsoft.

0 Shares