Kommer Microsoft att göra Xbox Series X Mini-kylskÄp?

0 Shares

Xbox marknadschef Aaron Greenberg twittrade ett löfte om att Microsoft skulle producera Xbox Series X mini-kylskÄp. Greenberg sa faktiskt att företaget kommer att fortsÀtta tillverka Xbox Series X Mini-kylskÄp.

Xbox-löftet om Xbox Series X-minikylskĂ„pen kom den 1 april, och mĂ„nga kanske har sett det som ett dumskĂ€mt. ÄndĂ„ twittrade Greenberg specifikt att detta inte var ett skĂ€mt, sĂ„ vi bör förvĂ€nta oss Microsofts Xbox mini-kylskĂ„p snart. Greenberg hade sagt i en tweet efter vinsten kort efter att resultaten tillkĂ€nnagavs att “vi kommer att gĂ„ vidare med vĂ„rt löfte att göra dessa Xbox Series X mini-kylskĂ„p” och Skittles kommer att fĂ„ den första enheten av dessa minikylningsenheter.

Microsoft presenterade först Xbox Series X-kylskÄpet förra Äret, resultatet av jÀmförelser med att Xbox Series X-konsolen sÄg ut som ett kylskÄp. Xbox Series X-kylskÄp erbjöds enheter och sÄldes inte pÄ den öppna marknaden. Det verkar som om konceptet fortfarande Àr attraktivt för ett brett spektrum av följare. SÄ Greenbergs löfte kunde ha pÄverkat rösterna för Xbox att vinna Twitters varumÀrkestÀvling.

Det finns dock fortfarande flera luckor i produktionsdesignen för Xbox Series X-minikylskÄpen, eftersom Microsoft Ànnu inte har gett oss detaljerad information om produktionsbanan för kylskÄpen, Àven om det fortfarande Àr tidiga dagar vid denna tidpunkt. Produktionen kan börja senare i Är, och vi vet fortfarande inte vilka siffror som ska produceras och om du kommer att kunna köpa en nÀr den Àntligen kommer ut. Vi kommer att hÄlla dig informerad nÀr ytterligare information kommer frÄn Microsoft.

0 Shares