Kommer Google Pixel 6 att släppas på Google IO 2021?

Google IO 2021 kommer snart och vi kommer säkert att få en massa nya meddelanden när det gör det, men kommer vi att se Pixel 6 släppt under evenemanget också? Fans av Googles flaggskeppstelefoner kommer att vara desperata att få tag på årets modell, men vi skulle inte rekommendera att hålla andan.

Medan vi inte vet någonting säkert – så säg aldrig aldrig – släpps vanligtvis Pixel-flaggskepp mot slutet av året. Google IO 2021 är bara för tidigt för oss att förvänta oss att en Pixel 6 avslöjar, men det betyder inte att det inte kommer att finnas något att notera vid evenemanget.

Var noga med att kolla in vår täckning av Google IO-evenemanget (som kommer att pågå 18-20 maj) om du vill veta allt som var eller inte meddelades, och fortsätt läsa för att ta reda på den teknik vi faktiskt förväntar oss kommer att vara på Google IO.

När meddelades tidigare Google Pixel-telefoner?

Här är en nedgång när varje Google Pixel-telefon har meddelats:

  • Google Pixel och Pixel XL – 4 oktober 2016
  • Google Pixel 2 och Pixel 2 XL – 4 oktober 2017
  • Google Pixel 3 & 3 XL – 9 oktober 2018
  • Google Pixel 3a och 3a XL – 7 maj 2019
  • Google Pixel 4 & 4 XL – 15 oktober 2019
  • Google Pixel 4a – 3 augusti 2020
  • Google Pixel 4a 5G & 5 – 30 september 2020

Som du kan se, täcker Pixel-telefonerna i huvudserien upp mot slutet av året, medan den enda telefonen som anlände till Google IO var Pixel 3a och 3a XL – även om vi sannolikt skulle ha sett 4a-serien på Google IO 2020, om det inte hade annullerats av Covid-19-skäl.

Som ett resultat är det osannolikt att vi kommer se Pixel 6 vid maj-evenemanget.

Vad kan vara på Google IO 2021?

Om du letar efter ett Google Pixel-tillkännagivande på Google IO 2021, kan vi inte se Pixel 5a om Pixel 6 kanske inte finns där. Pixel 3a tillkännagavs vid evenemanget 2019, så något liknande kan hända i år. Tyvärr kan det bara släppas i USA och Japan, troligtvis på grund av pågående chipbrist som håller det i begränsat utbud.

Pixel Watch är också en möjlighet för evenemanget, eftersom vi redan har sett några läckor om enheten. Detta skulle vara Googles första inträde på smartwatch-marknaden (räknas inte sitt Fitbit-förvärv), så det är vettigt att de kanske vill meddela lanseringen vid ett stort evenemang som Google IO.

Utöver det skulle vi också förvänta oss ett tillkännagivande om Android 12 (förmodligen ett datum för offentlig betatestning eller dess officiella release) och Pixel Buds A (hörlurar som Pixel en rad telefoner eftersom de är mer ett budgettekniskt alternativ) .

Var noga med att kolla tillbaka 18-20 maj för att hitta det senaste för Google IO 2021-evenemanget.

Samtal:

Samtal till MX och CA ingår

Texter:

Meddelanden till MX & CA ingår

Data:

(saktade till 128 kbps hastigheter)

Samtal:

Samtal till MX och CA ingår

Texter:

Meddelanden till MX & CA ingår

Data:

(saktade till 128 kbps hastigheter)

Visa fler erbjudanden

drivs av

Techradar

Relaterade Artiklar

Back to top button