Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Kommande Powerbeats4-detaljer och bilder läcker före lanseringen

Om du har väntat tålmodigt på den förestående ankomsten av nya Powerbeats-hörlurar, är väntan förmodligen nästan över eftersom nyläckt information och bilder har dykt upp.

Tack vare folket på , har vi vad publikationen kallar “officiella” marknadsföringsbilder av de kommande, men fortfarande inofficiella, Powerbeats 4 trådlösa hörlurarna. De liknar tillräckligt Powerbeats3 på de viktiga sätten – den här nya modellen kommer fortfarande att vara lätt att känna igen. Men designen skiljer sig från de tidigare generationerna på viktiga sätt.

Till exempel kommer nya Powerbeats4 att ha en mer böjd design, något mer i linje med vad Powerbeats Pro tillför bordet. Det borde göra dem lite mer bekväma att bära, speciellt när du tränar. De omslutande öronkrokarna finns naturligtvis fortfarande kvar. Och Powerbeats4 kommer fortfarande att skryta med in-ear-designen från tidigare modeller.

Tråddesignen, som förbinder båda öronsnäckorna, har också förändrats lite. Istället för att ansluta till hörlurarnas kropp kommer tråden nu att anslutas till änden av öronkroken. Det är förmodligen den viktigaste designförändringen, och det ska bli intressant att se hur framtida ägare av dessa hörlurar föredrar det.

När det gäller funktioner förväntas Powerbeats4-hörlurarna ha Apples H1-chip under huven, vilket innebär att de kommer att stödja “Hey Siri” för röstaktiveringsförfrågningar och kommandon. H1-chippet bör också se en övergripande förbättrad batteritid också. Faktum är att den här rapporten säger att hörlurarna kommer att erbjuda 15 timmars livslängd på en enda laddning innan de behöver mer juice. De laddas via Lightning när du behöver slå på dem.

Som vi har noterat tidigare kommer dessa hörlurar förmodligen att kosta runt $199, precis som Powerbeats3. Powerbeats Pro säljs för $249, så det är bara vettigt. Det finns dock inga ord om prissättningen i rapporten så saker och ting kan bli annorlunda när Apple börjar presentera de nya hörlurarna.

De första tecknen på Powerbeats4-hörlurarna kom i slutet av 2019, när iOS 13.3-betakoden antydde de uppgraderade in-ear-hörlurarna. Och sedan, redan i februari i år, såg vi att de nya hörlurarna hade fått FCC-godkännande inför en officiell lansering någon gång inom en snar framtid. Så nu har vi nog inte länge att vänta.

Baserat på vad du har hört hittills, planerar du att köpa ett par Powerbeats4 när de lanseras?