Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Kommande justeringar i Sydney för att ta med animerade Apple Pay-kort och mer till Wallet-appen

Det är inte så ofta som vi vittnar om jailbreak-tillägg gjorda speciellt för Apple Pay, men det är precis vad du kan förvänta dig av en kommande släppt dubbad Sydney av iOS-utvecklare.

Så kortfattat som möjligt kommer Sydney att låta jailbreakers tillämpa animationer och andra anpassningar på de olika korten de lagrar i sin telefons inbyggda Wallet-app.

Sydney har varit ett pågående arbete i flera månader nu, och medan utvecklaren har arbetat lite här och lite där med projektet, verkar det som att det äntligen kan vara nära lanseringen.

I en Tweet som delades just denna vecka, visade upp en animerad GIF av tillägget på jobbet. GIF visar hur animationerna spelas var som helst där kortet är synligt, och de fortsätter att spelas även när du betalar med kortet via Apple Pay:

Detaljer om tillägget och hur det kommer att fungera är fortfarande få och långt emellan för närvarande, men med hänvisning till kommentarer som publicerats i /r/jailbreak-teasertråden, ser det ut som att vi kan förvänta oss att det fungerar med bilder, animerade GIF-filer, videor och mer. Dessutom ser det ut som att användare kommer att kunna anpassa kortnumren för att maskera de verkliga siffrorna i skärmdumpar och skärminspelningar.

Sydney ser verkligen ut som ett roligt och udda sätt att anpassa några av dessa intetsägande kortestetik i Apples inhemska Wallet-app med ditt jailbreak, och iDownloadBlog kommer att fortsätta att hålla dig informerad om mer information om denna spännande paketyta.

Är du entusiastisk över att anpassa din Wallet-apps betalkort med Sydney? Var noga med att meddela oss i kommentarsfältet nedan.