Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Kolla in alla häpnadsväckande erbjudanden på TWS Buds under Amazon & Flipkarts kommande försäljning här

Ämne: Kolla in alla häpnadsväckande erbjudanden på TWS Buds under Amazon & Flipkarts kommande försäljning här

Försäljningssäsongen är här och två stora e-handelsportaler Amazon India och Flipkart är alla redo att stå värd för deras Great Indian Festival respektive Big Billion Days-försäljning. Medan Amazon Great Indian Festival redan har sänts live idag (22 september), kommer Flipkart Big Billion Days-rean att börja imorgon, det vill säga den 23 september.

Under rean kommer det att finnas enorma rabatter och diverse andra erbjudanden på smartphones, TV-apparater, bärbara datorer, hushållsapparater och mer. Medan smartphones fortfarande efterfrågas maximalt, är TWS Audio-enheter inte alltför långt efter. Både Amazon och Flipkart är alla redo att erbjuda fantastiska erbjudanden och rabatter på olika TWS-produkter. Kolla in dem här.

TWS-erbjudanden under Amazon Great Indian Festival

1. Boat Airdopes 141

Boat Airdopes 141 kostar ursprungligen Rs. 4490 kommer att finnas tillgängligt för Rs. 1499 under försäljningen. Det är en rabatt på 80% vilket är enormt. Knopparna erbjuder 42 timmars uppspelningstid, IPX4-klassificering, smidig touchkontroll, bra ljudkvalitet och mycket mer. Dessa knoppar finns i svarta och vita färger.

2. Ptron Bassbuds Duo in-ear hörlurar

Ursprungligen prissatt till Rs. 2599, Ptron Bassbuds Duo kommer att finnas tillgänglig för Rs. 499 under rean. Knopparna kommer med 32 timmars uppspelningstid, pekkontroll, dubbel mikrofon, Type-C snabbladdning och IPX4-klassificering. De kommer med 1 års garanti och finns i blå, svarta och vita färger.

3. Samsung Galaxy Buds Pro

Samsung Galaxy Buds Pro som ursprungligen kostar Rs. 17 990 kommer att finnas till försäljning för Rs. 6990 under rean. Knopparna har 2-vägshögtalare, en 11 mm woofer för full bas, 6,5 mm diskant och ANC. Den har en automatisk switch för att sömlöst växla mellan Galaxy-enheter.

4. Boat Airdopes 121v2

Boat Airdopes 121v2 är tillgängliga för Rs. 799 under rea dagar, medan dess ursprungliga pris är Rs. 2990. Knopparna har 8 mm drivrutiner för HD-ljud tillsammans med 14 timmars uppspelningstid. Fodralet har en batteri-LED-indikator som visar återstående ström och multifunktionskontrollknapp. Den finns i färgerna Active Black, Cherry Blossom och Midnight Blue.

5. Samsung Galaxy Buds Live

Samsung Galaxy Buds Live, ursprungligen prissatt till Rs. 15 990 är tillgängliga för Rs. 4790 under försäljningen. Dessa är premiumljudande knoppar utan stamdesign. De njurbönformade knopparna låter användare placera öronsnäckorna inuti öronen och möjliggör intrång free erfarenhet. De kommer med SKG-avstämt ljud, iögonfallande design och trådlöst laddningsstöd för fodralet. Knopparna finns i mystisk svart och mystisk bronsfärg.

6. Skullcandy Dime

Ursprungligen prissatt till Rs. 7499, Skullcandy Dime-knopparna kommer att finnas tillgängliga för Rs. 2399 under rean. Dessa är ett par kompakta öronsnäckor som kommer med IPX4-klassificering och 12 timmars batteritid. Knopparna finns i True Black, Blue Green och Ljusgråblå färger.

7. Beats Studio Buds

Beats Studio Buds är tillgängliga för Rs. 7039 i motsats till deras ursprungliga pris på Rs. 14 900. Dessa kommer med ANC, Transparency-läge och fler smarta funktioner. Knopparna erbjuder upp till 8 timmars lyssningstid på en enda laddning och 24 timmars uppspelning med fodralet. Knopparna har en skaftfri design och en statusindikator LED på utsidan av fodralet. Knopparna är tillgängliga i svart färg från och med nu, men snart kan de också finnas tillgängliga i röda och vita färger.

8. Sennheiser Nya ANC CX

Ursprungligen prissatt till Rs. 14 990, Senheiser New ANC CX buds är tillgängliga för Rs. 10 529 under försäljning. Dessa kommer med ANC och en ergonomisk design. Knopparna kan paras ihop med den smarta kontrollappen för bättre anslutning. Den kommer med 24 timmars batteritid och förinställd EQ. Den kommer i svarta och vita färger.

9. Sony WF-1000XM3 TWS

Sony WF-1000XM3 TWS är tillgängliga för Rs. 9699 under rean. Det ursprungliga priset är Rs. 19 990 och knopparna har klassens bästa ANC. Den har överlägsen ljudkvalitet och stödjer 32 timmars batteritid samt Alexa. Knopparna kommer med funktioner som snabbt uppmärksamhetsläge, platsigenkännare och pekkontroller för att styra uppspelningen. De har slitagedetektering och kommer i svarta såväl som vita färger.

TWS-erbjudanden under Flipkart Big Billion Days-rea

1. Realme Buds Air 3

Faktiskt pris – Rs. 3999

Försäljningspris – Rs. 3299

Realme Buds Air 3 är en prisvärd TWS som kommer med ANC, dedikerad mikrofon, Bluetooth 5.2-anslutning och mer. Den har en kompakt storlek och form och kommer med användbara funktioner som flerpunktsanslutning. Ljudkvaliteten och ANC är anständiga och batteritiden är också bra. Knoppar finns i färgerna Starry Blue och Galaxy White.

2. OnePlus Nord Buds CE

Faktiskt pris – Rs. 2299

Försäljningspris – Rs. 1899

OnePlus Nord Buds CE kommer med 13,4 mm dynamiska drivrutiner, Active Noise Cancellation under samtal, 94 ms låg latens och ljudmästarequalizer. Den kommer med 20 timmars uppspelningstid och har en 3,5 g lätt design. Knopparna kommer i dimmiga grå och månskensvita färger.

3. Apple Airpods Pro

Faktiskt pris – Rs. 19 900

Försäljningspris – Rs. 15 990

Apple AirPods pro kommer med Bluetooth 5.0-anslutning och ANC. De ger mer än 24 timmars lyssningstid med laddningsfodral och kommer med funktioner som transparensläge, rumsligt ljud, adaptiv EQ och motstånd mot svett och vatten.

4. Realme Buds Air 3 Neo

Faktiskt pris – Rs. 1999

Försäljningspris – Rs. 1599

Realme Buds Air 3 Neo Buds är ett prisvärt alternativ till Buds Air 3. De har snyggt utseende, bekväm passform, användbara funktioner, bra batteritid och anständig ljudkvalitet till ett lågt pris. De finns i stjärnblå och galaxvita färger.

5. OnePlus Buds Z2

Faktiskt pris – Rs. 4999

Försäljningspris – Rs. 4499

OnePlus Buds Z2 kommer med 40dB ANC och ett dedikerat Transparency-läge tillsammans med en 3-mikrofon. Den ger 38 timmars batteritid med fodralet och har även blixtladdningskapacitet som kan laddas i 5 timmar på 10 minuter. Den kommer med 11 mm dynamiska drivrutiner tillsammans med Dolby Atmos Support, IP55-klassificering, 94 ms latens och Bluetooth 5.2-anslutning. Knopparna finns i obsidiansvart och pärlvita färger.

6. Dizo Buds P

Faktiskt pris – Rs. 1599

Försäljningspris – Rs. 1199

Dizo Buds P kommer med 13 mm dynamisk basförstärkning+-drivrutiner med 88 ms låg latens för spel. Den kommer med IPX4-stänkskydd och USB-C-laddning tillsammans med 40 timmars uppspelningstid och ANC för samtal. Knopparna väger 3,5 gram styck och fodralet väger 31,5 gram. Det finns också bluetooth-anslutning och knopparna kommer i dynamosvart, skuggigt blått och marmorvitt.

7. Boat Airdopes 161

Faktiskt pris – Rs. 1399

Försäljningspris – Rs. 899

Knopparna ger uppslukande ljudkvalitet tillsammans med IWP-teknik, 17 timmars uppspelningstid och IPX5-svett- och vattentålighet. De kan laddas i 10 minuter för att ge 180 minuters lyssningstid och har en USB Type-C-port för laddning. Knopparna har snabba pekkontroller och finns i färgerna Cool Sapphire, Pearl White och Pebble Black.

Så det här är några av TWS-enheterna som är tillgängliga till rabatterade priser på Amazon såväl som Flipkart. Vilken planerar du att köpa? Låt oss veta i kommentarsfältet nedan.