Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Knepen för att snabbt gå upp i nivå

Av denna anledning kan det vara ganska svårt att börja spela idag, eftersom de allra flesta användare kommer att vara på en mycket hög nivå . Men oroa dig inte, det finns några sätt att snabbt gå upp i nivå. På så sätt kommer du att vara på höjden av dina rivaler när det gäller olåst vapen.

Spelet spelar roll

Detta är en av de mest avgörande faktorerna när det gäller att skaffa sig mer erfarenhet för att klättra i graderna. I COD Mobile kan du hitta en stort antal lägen som vanligt, men vissa är mer användbara än andra för att öka din nivå.

Modos de spel COD Mobile

Två av de bästa för detta är: Lagduell , en modalitet där du kan få ca 2000 XP även efter att ha förlorat striden är det anmärkningsvärda med den här typen att de är väldigt dynamiska och korta spel. Herravälde , i det här läget måste du inte bara döda din fiende, utan också försvara och fånga flaggor. Dessa föremål kommer också att ge dig extra upplevelse.

Å andra sidan kan du också spela Herre på täppan Läge, där du kan nå 5 000 erfarenhetspoäng. Naturligtvis är spelen mycket längre och du bör vara medveten om andra aspekter som du under normala omständigheter skulle förbise.

Små kartor

Det finns vissa kartor i Call of Duty-sagan som kännetecknas av sin ringa storlek och erbjuder därför mycket snabba spel var du kan få många dödar . Några av dessa kartor är Nuketown och Hijacked.

I dessa fall tar galenskapen över spelen och du kan uppnå en enorm mängd upplevelse på väldigt kort tid.

Kom ihåg varje respawn

Varje karta har en specifik lekzon. Nyckeln är att känna till dessa spawn-poäng och göra det bästa av dem . Tänk på att när fiender återuppstår har de några sekunders osårbarhet.

NukeTown COD Mobile

Trots det, om du lär dig var fienderna dyker upp beroende på ditt lags position, kan du avsluta spelet med många offer och som ett resultat få mycket mer erfarenhet . Var noga med att inte gå in i deras respawn, eftersom du kommer att ändra det helt och de kommer att dyka upp i ett annat område, så det är viktigt att kontrollera avstånden.