knep för att inte köpa en piratkopierad Windows-dator

knep för att inte köpa en piratkopierad Windows-dator

Vi måste ta hänsyn till att systemet vi pratar om kommer att finnas med oss ​​i ett bra antal år och ge oss service. Det är därför det rekommenderas att vi har en egen licens för att uppdatera och underhålla den på rätt sätt. Men ibland kommer detta inte att bli så lätt som du kan förvänta dig först, vi menar att de förser oss med en lagliga Windows med den nya utrustningen.

knep för att inte köpa en piratkopierad Windows-dator

Tänk på att ibland kan vi hitta datorer som kommer med ett oöppnat Windows, eller med nycklar som bara varar några dagar, eller helt enkelt piratkopierade. Detta är något som kan bli ett allvarligt besvär, eftersom vi behöver ett personligt lösenord för att kunna använda systemet i sin helhet och uppdatera det. Detta kommer att tvinga oss att köpa en Windows-licens så vi kommer att behöva betala mer än 100 eller 200 euro, beroende på vilken upplaga vi behöver.

Men innan vi får besvikelsen att hitta en dator med ett piratkopierat Windows , kan vi vidta vissa försiktighetsåtgärder. Detta är något som vi kommer att prata om härnäst för att undvika framtida besvikelser.

Var kan man köpa en PC med ett lagligt Windows

Det första man bör tänka på är platsen där vi köper datorn . Vi har alla stött på små butiker eller internetsidor som erbjuder oss extraordinära erbjudanden. I allmänhet, om dessa erbjudanden är lite misstänksamma för oss, är de förmodligen det. Därför måste vi misstro dessa butiker, både online och fysiska, som redan inte ger oss tillräckligt förtroende.

Windows 10 är aktiverat

En av de mest intressanta lösningarna i detta avseende för att säkerställa att vi har ett Windows med motsvarande lösenord, är att använda stora ytor. När vi talar om stora ytor hänvisar vi också till tillräckligt erkända butiker som ger oss en garanti och tillförlitlighet. Men samtidigt köper vi PC:n där vi köper den, det måste vi också se till vi köper den förseglad . Detta säkerställer att det inte har manipulerats av tidigare kunder som till exempel har tillägnat sig Windows-nyckeln.

Å andra sidan något som i allmänhet utvidgas till de flesta tekniska produkter, så långt det är möjligt borde vi undvika begagnatmarknaden . Därmed inte sagt att de alla är bluff i detta avseende. Men att köpa en dator, särskilt om den är avancerad, är något viktigt och delikat. På grund av allt detta är det tillrådligt att välja en pålitlig säljare som erbjuder oss en garanti, resten är att ta risker.

Slutligen kommer vi att berätta att när vi surfar på internet kan vi hitta webbsidor som ger oss datorer bara genom att klicka på en länk. Detta är något som vi också måste undvika till varje pris, inte längre har en giltig Windows-licens , kommer den datorn aldrig att nå oss, utan snarare för att undvika skadlig programvara på den nuvarande datorn. Därför är allt detta vad vi bör undvika:

  • Butiker och webbplatser som inte erbjuder någon garanti.
  • Utrustning som inte är förseglad från ursprung.
  • Erbjudanden för överdrivna.
  • Andrahandsmarknad för att köpa en PC.

Relaterade Artiklar

Back to top button