Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Knep för att förhindra att Caliber-biblioteket tar mycket plats

Detta är en mjukvara som har följt oss i många år och som har fortsatt att förbättras och växa. För att göra detta, förutom att korrigera fel, implementeras nya funktioner och funktioner som avsevärt förbättrar det. Som många av er redan vet har vi från dess gränssnitt möjlighet att utföra alla typer av operationer med dessa e-böcker.

Förhindra att Caliber-biblioteket tar mycket plats

Faktum är att, och för att ge oss en uppfattning om vad vi pratar om, härifrån kan vi öppna, läsa, konvertera, hantera, ändra eller köpa detta innehåll. Faktum är att vi lägger till böcker i ett eller flera av våra egna bibliotek, som i sin tur innehåller en mängd administrativa funktioner. Allt detta kommer att vara till enorm hjälp för oss när det gäller att kontrollera hundratals eller tusentals elektroniska böcker från Caliber på bästa sätt. Men naturligtvis tar den enorma mängden innehåll plats, speciellt om vi pratar om tusentals e-böcker.

Det är därför om vi har vissa utrymmesbegränsningar på datorn, det som är bäst för oss är att vårt Caliber-bibliotek inte tar upp för mycket diskutrymme.

Interfaz kaliber

Dela upp Caliber-biblioteket i flera

Som vi nämnde tidigare, samma sak elektronisk bok bibliotek i dessa tider kan bestå av tusentals titlar. Detta är mycket diskutrymme i vissa fall, utrymme som vi kan behöva för andra systemändamål. Därför, för att lösa detta problem, vad vi kan göra är att skapa flera av dessa oberoende bibliotek.

Till exempel kan vi dela in e-böckerna mellan dem efter teman, användningstyper eller behov. På detta sätt kan de bibliotek som vi inte behöver vid den tidpunkten sparas på externa enheter för att inte spendera på PC:er egen hårddisk.

Ta bort omslagsbilder på e-böcker

Tillsammans med bokens fil som sådan, vilket format den än är, bifogas fotot av dess omslag många gånger oberoende. Detta är vanligtvis en vanlig fotografisk fil, så vi kan alltid klara oss utan den. E-boken kommer att förbli densamma, men det enda vi inte kommer att se är dess omslag när du markerar den.

Om det inte är något som är viktigt för dig, kommer denna eliminering säkert att spara en hel del utrymme i Caliber bibliotek

Använd funktionen för dubbletter av böcker

Vid många tillfällen, särskilt om Personal Caliber bibliotek är mycket omfångsrik, vi hittar ett bra antal upprepade titlar. Tja, det här programmet som vi pratar om har ett komplement som vi kan aktivera som kommer att vara till stor hjälp. Och det är att det är ansvarigt för att hjälpa oss att hitta och eliminera dessa dubbletter av e-böcker i samma bibliotek. Uppenbarligen detta också sparar utrymme på utrustningen .

Ta bort böcker från Caliber-biblioteket som vi inte kommer att använda

Å andra sidan är den mest radikala lösningen, men ibland mer än nödvändigt, att bli av med alla de elektroniska böcker som vi anser är förbrukningsbara. I händelse av att vi inte vill ta bort dem för alltid från Caliber-biblioteket, kan vi alltid ändra deras plats och lagra dem för framtiden. Vi kan till exempel göra ett urval av dessa och spara dem på en extern enhet som t.ex USB-minne .