Klubbhuset för Android börjar äntligen rulla ut i beta

0 Shares

Klubbhuset har äntligen börjat rulla ut sin ljudkonversationsapp till Android-användare i beta, månader efter att den lanserades för iPhone. Det behöver fortfarande en inbjudan att registrera sig som en del av företagets ansträngning för att hålla tillväxten uppmätt, så att varje ny gruppmedlem kan ta med sig några nära vänner.

Företaget sa att det alltid har tagit ett uppmätt tillvägagångssätt för tillväxt, att hålla teamet litet, bygga offentligt och få feedback från samhället på vägen, så det startade Clubhouse på en enda plattform och har expanderat gradvis genom en inbjudningsmodell.

Klubbhuset för Android är tillgängligt från Google Play Store från och med USA idag, följt av andra engelsktalande länder och sedan resten av världen. Men du kan hämta APK-filen från APK-spegeln.

Det kommer att lägga till ämnesföljande, lokalisering och översättningar i appar, skapande av klubbar eller klubbhantering, länkning av Twitter-konto eller Instagram-konto och mer för Android-användare i framtiden.

Om sina framtida planer för appen sa Clubhouse på sin blogg:

Vår plan under de närmaste veckorna är att samla in feedback från samhället, fixa eventuella problem vi ser och arbeta för att lägga till några slutgiltiga funktioner som betalningar och klubbskapande innan vi rullar ut det bredare.

När vi går in på sommaren och fortsätter att skala ut backend, planerar vi att börja öppna ytterligare, välkomna miljontals fler människor från iOS-väntelistan, utöka språkstödet och lägga till fler tillgänglighetsfunktioner så att människor över hela världen kan uppleva klubbhuset på ett sätt som känns infödd för dem.

0 Shares