klubbhus debuterar på android: ljudbaserad social app! Klubbhus debuterar på Android, Musk-Zuckerberg har dessutom sina anhängare – klubbhus, det inbjudna röstbaserade sociala mediet …

 klubbhus debuterar på android: ljudbaserad social app! Klubbhus debuterar på Android, Musk-Zuckerberg har också sina fans - klubbhus, den inbjudna röstbaserade sociala medieappen, debuterar på android
Efter att ha varit unikt för iOS i över ett år lanserade Clubhouse sin Android-app i Play Store på söndag. Det vill säga att nu kommer Android-kunder till och med att kunna sakkunskapa det favoritbaserade sociala samhället för första gången. Även om beta-appen för närvarande är inom USA, säger företaget att Android-appen kommer till olika engelsktalande marknader, varefter resten av världen. Klubbhusets ankomst till Android, världens hetaste cell som fungerar kommer att förbättra appens rykte. Klubbhuset började testa Android-appar tidigare i år. Användare utanför USA kan förhandsregistrera sin nyfikenhet i appen via klubbhuswebbplatsen i Play Store. Efter att appen finns där ute från deras land ska kunderna meddelas.

Företaget uttalade i en webblogg, “Vår plan under de närmaste veckorna är att arbeta för att samla in feedback från samhället, åtgärda eventuella problem vi ser och lägga till några slutgiltiga funktioner som betalningar och klubbbyggnad.”

Jättar som Musk-Zuckerberg är dessutom anhängare av klubbhuset
Med appen Bara inbjuden kan kunderna hitta och lyssna på konversationer mellan team av individer. Den hetaste appen för sociala medier har tusentals och tusentals följare, tillsammans med kändisar och tekniska giganter som Elon Musk och Mark Zuckerberg. Den sociala ljudappen låter individer samlas i ljudchattrum för att diskutera olika ämnen, vare sig det är för sportaktiviteter, kunskap, inspiration och många andra. Rummen är ofta uppdelade i två lag: det de pratar om och vem som lyssnar.

Andra företag är dessutom engagerade i klubbhusets stammar
Med tanke på klubbhusets rykte ökade det ett stigande mönster i riktning mot ljudbaserade sociala appar. Twitter utvidgade nyligen Spaces-uppnåendet denna månad. Under tiden växer Facebook en expert på ljudchatt som kan läggas till Messenger. Även Microsofts LinkedIn arbetar med en analog funktion.

Klubbhuset, som lanserades sista året, värderas till 4 miljarder dollar.
Klubbhuset värderas för närvarande till 4 miljarder dollar. Appen lanserades sista året av två tekniska giganter Paul Davison och Rohan Seth.

Relaterade Artiklar

Back to top button