Klona och ta bort objekt i Snapchat-bilder | Android och iOS

0 Shares

Detta Àr naturligt för snabbmeddelanden sÄvÀl som för de sociala nÀtverk vi anvÀnder för att kommunicera med vÄra kontakter dagligen. De mÄste Uppdatering och skapa nya funktioner som möjliggör mer dynamisk kommunikation mellan anvÀndare. Detta Àr fallet med appen kÀnd som Snapchat, som fortsÀtter att ge oss utmÀrkt service.

Av denna anledning bestÀmde vi oss för att skapa den hÀr artikeln för att lÄta dig veta detta hur man klonar och tar bort objekt frÄn Snapchat-bilder pÄ Android och iOS.

PoÀngen Àr att evolutionen Àr naturlig att de mÄste skapa dessa appar för att överleva över tid och hÄlla sig inom mÀnniskors smaker och preferenser. Alla som anvÀnder snapchat De vet vad det hÀr sociala nÀtverket erbjuder och hur det skiljer sig frÄn andra. Trots det fortsÀtter det att ge uppdateringar och nya förbÀttringar.

I den hÀr artikeln kommer vi att titta pÄ en ny funktion som har introducerats i appen som möjliggör klona och ta bort objekt frÄn Snapchat-bilder. Du kan göra det frÄn vilken enhet som helst, oavsett om det Àr Android eller iOS. SÄ lÀs vidare för att ta reda pÄ hur du anvÀnder denna fantastiska funktion som bara Àr tillgÀnglig pÄ Snapchat just nu.

Hur man klona och radera objekt i Snapchat-bilder pÄ Android och iOS

Detta Àr vÀldigt enkelt att göra och du behöver bara gÄ till Play Butik om du har enheten Android eller gÄ in i App Store om du har datorer med iOS-operativsystemet. Efter att ha uppdaterat Snapchat, ange appen du behöver för att Snap eller Photo. NÀr du gör detta kan du mÀrka att det finns en ikon som inte visades tidigare.

Den hÀr ikonen Àr saxen och den visas i redigeringsmenyn nÀr uppdateringen Àr klar, nÀsta sak vi ska göra Àr att trycka pÄ den ikonen. Det kommer alltsÄ att finnas tvÄ nya alternativ som de Àr klona eller duplicera och alternativet Ta bort. Först duplicerar vi bilden.

AnvÀnder det nya verktyget för att klona och ta bort objekt i Snapchat-foton

För detta ÀndamÄl kommer vi att sÀtta press pÄ honom klon ikon och sedan anvÀnder vi vÄrt finger för att skugga hela bilden som vi vill duplicera. Vi mÄste göra det utan att lyfta fingret, nÀr vi Àr klara, höj fingret och den klonade eller duplicerade bilden kommer att dyka upp automatiskt och som du kan se den hÀr bilden kan du manipulera den fritt.

Om den hÀr bilden Àr ny kommer du att kunna förstora, krympa, ladda, sÀnka etc och sedan Àr det bara att lÀgga upp din berÀttelse som du alltid gör. Nu kommer vi att anvÀnda det hÀr alternativet ta bort föremÄlför detta kommer vi tillbaka för att ta en bild eller en bild du hade tidigare. Och vi ska trycka pÄ saxikonen.

NÀr du gör det kommer den att visa dig tvÄ alternativ och du klickar pÄ ikonen stjÀrnornaSedan kommer vi att upprepa samma process ovan. FöremÄlet som vi vill radera mÄste tÀckas med ett finger utan att lyfta det. NÀr du Àr klar mÄste du lyfta fingret och motivet tas automatiskt bort frÄn bilden.

Som du kan se, detta nytt verktyg som har inkluderats i Snapchat-appen Àr helt enkelt fantastiskt. Men vÀnta, det ger dig ocksÄ möjligheten att rita med uttryckssymboler. Du kan göra detta genom att vÀlja ritningsalternativet, nÀr du gör detta kommer det att visa dig fÀrgfÀltet och du hittar en emoji under den.

Om du vÀljer uttryckssymbolen kommer flera uttryckssymboler att dyka upp, vÀlj den du gillar och rita sedan figuren du vill ha pÄ hela fotot med dessa uttryckssymboler. Och pÄ detta enkla och snabba sÀtt klona och ta bort objekt frÄn Snapchat-bilder pÄ Android och iOS.

0 Shares