Klistermärken: 10 bästa appar för dig att göra klistermärken

Ett av de nya WhatsApp-moden är klistermärken. Men många människor vet inte var de kan hitta den, och det slutar med att de använder de som de skickar till dem. Så du behöver inte oroa dig för det längre, här är de 10 bästa apparna du kan hitta i ett klistermärkesbibliotek.

I den här artikeln hittar du:

Bästa apparna för klistermärken

Låt oss lära känna var och en av apparna och se deras funktionalitet och stora bibliotek. Du kan också klicka på var och ens namn och omdirigeras till appen.

1. Klistermärken för WhatsApp

skapa klistermärken och ha kul med mångfalden av klistermärken

Den första rekommendationen är Stickers för WhatsApp. Den justerar och redigerar dina bilder för att skapa roliga klistermärken. Du kan också använda den här appen som ett ritverktyg.

Rita och skriv vad du vill och förvandla ditt nya konstverk till ett WhatsApp-klistermärke. Själva appen erbjuder riktigt coola teman som födelsedag, slutet av året, alla hjärtans dag och mer. Ladda ner den nu och ha kul med dina nya klistermärken.

2. Sticker Maker för WhatsApp

skapa dina egna klistermärken

Sticker Maker för WhatsApp är en komplett studio för att skapa klistermärken. Det låter dig använda vilken bild som helst från ditt galleri, eller om du vill ta ett foto direkt. Du kan också redigera bilden samtidigt som du skapar ditt eget klistermärke. Se resultatet i förhandsgranskningen och var säker på om du gillar det du skapade eller inte.

3. Sticker Studio

har en studio av dina klistermärken

Sticker Studio är mycket känd i världen av WhatsApp-klistermärken. Han är en av de mest eftertraktade i appbutiker. Dessutom kan du använda den för att redigera, lägga till text och skapa klistermärken med absolut alla foton på din telefon. Det låter dig lägga till filter och nya verktyg. Ladda ner den nu och ha kul med dina nya skapelser.

4. StickIt

skapa klistermärken från dina foton

StickIt har en skillnad från sina konkurrenter. Du kan skapa klistermärkena hur du vill och använda dem var du vill, det behöver inte nödvändigtvis finnas på WhatsApp.

Du kan också ta bort bakgrundsbilden från flera klistermärken och markera själva bilden. Den här funktionen är en av de som folk använder mest. Appen i sig är mycket professionell och ger mycket funktionalitet till användaren. Ladda ner den nu och ha kul med den.

5. WhatSticker.in

har ett bibliotek med klistermärken

Du vill inte skapa klistermärken, du vill bara ladda ner flera paket av dem. Då är WhatSticker.in perfekt för dig, hitta massor av klistermärken. Använd sökfilter och hitta de bästa alternativen för dig att använda just nu.

6. Personliga klistermärken

har flera olika klistermärken

Personal Stickers fungerar för dig som vill skapa dekaler, men inte vill ha några problem med det. Om du redan vet vilken bild du vill förvandla till en statyett, hämta den från galleriet, spela upp den i appen och du är klar.

Den importerar PNG-bilder och gör allt arbete så att du inte behöver oroa dig för arbete och redigering. Ladda ner den här appen nu och skapa dina klistermärken utan svårighet.

7. Custom Sticker Maker

gör dina egna klistermärken

Vill du skapa riktigt galna och helt slumpmässiga klistermärken? Då kan Custom Sticker maker hjälpa dig med det. Det tillåter användning av egna bilder eller från internet. Du kan skapa paket med dina klistermärken och enkelt redigera dem. Det är till och med möjligt att ta bort bakgrunden från bilden utan några svårigheter för dina nya skapelser.

8. Sticker Maker

skapa dina klistermärken på din iphone

Vill du skapa klistermärken på din iPhone utan problem? Använd Sticker maker, det låter dig använda nya bilder från internet från ditt galleri. Du kan också markera olika saker på klistermärkena och omedelbart dela dem med dina vänner. Ladda ner den nu och använd den.

9. Stickify – Sticker Maker

blanda flera saker i dina klistermärken

Vill du blanda många saker i ditt klistermärke? Du kan göra detta med Stickify, använda memes, emojis, foton, texter och allt annat i dina nya klistermärken. Allt detta enkelt, enkelt och absolut utan några svårigheter. Skapa dina klistermärken just nu och skicka dem till dina vänner för att ha kul, allt med denna fantastiska applikation.

10. MojiPop

skapa figurer på resande fot

Det sista och mest annorlunda alternativet är MojiPop, det låter dig skapa animerade klistermärken. Ge dina skapelser en annan touch med den här appen. Lägg till bilder, foton och få allt att röra sig på ett coolt sätt.

Slutsats

Du är nu välutrustad med alternativ för klistermärkeapp. Skapa din egen eller skaffa massor av färdiga klistermärken. Av alla alternativ vi har sett, vilket fångade din uppmärksamhet mest? Vilken av dem kommer du att använda? Låt oss veta i kommentarerna.

Relaterade Artiklar

Back to top button