Klicka på Sök efter Windows Updates: Errors It Can Bring

0 Shares

Men samtidigt som vi här hittar ett av de viktigaste elementen i Redmond-mjukvaran är det också ett av de mest problematiska. Och det är att under årens lopp har dessa uppdateringar som vi pratar om inte slutat ackumulera buggar över hela världen. Dessa inträffar vanligtvis, nästan slumpmässigt, när vi ibland försöker ladda ner och installera några av dessa uppdateringar. På samma sätt inträffar dessa fel när de väl anländer och implementeras i det nuvarande operativsystemet.

Med allt och med detta kan vi inte lämna dem åt sidan, eftersom det är de som Microsoft lanseras med sina senaste funktioner, förutom patchar för att korrigera sårbarheter. Något vi naturligtvis bör veta är att vi har flera sätt att ta emot dem. Å ena sidan kan de nå oss automatiskt vid åtkomst Windows uppdatering . Men vi kan också tvinga fram en uppdatering genom att klicka på Sök efter uppdateringar knapp.

Sök efter aktualisering

Men den här andra metoden är inte den mest rekommenderade i de flesta fall, och vi kommer att berätta varför.

Kompatibilitetsfel på grund av Windows-uppdateringar

Tänk på att i det ögonblick som en uppdatering kommer till vår PC av sig själv beror det på att Microsoft ger sin tillåtelse. Men på andra sätt, genom att trycka på knappen, tvingar vi på något sätt det lite. Detta görs vanligtvis för att få de senaste funktionerna och nyheterna så snart som möjligt, men problem kan uppstå.

Det är därför, genom att tvinga fram det elementet, när vi installerar det kan vi hitta några kompatibilitetsproblem med Blåtand , ljud, skärm , etc. Därför kan de berörda komponenterna sluta fungera efter uppdatering, eller göra det felaktigt.

Windows kraschar vid nedladdning av uppdatering

Men saker och ting kan bli värre, eftersom vi kan stå inför situationen att när vi väl har uppdaterat startar inte datorn ens. Detta kan bero på en mängd olika orsaker, men problemet är allvarligt, som du kan föreställa dig. Så vid det här laget är det bästa vi kan göra att bli av med det uppdatering Så snart som möjligt.

Men eftersom vi inte kan starta upp datorn för att göra detta från Windows Update, kan vi starta upp i felsäkert läge för att uppnå det.

En påtvingad uppdatering kan orsaka blå skärmar

Blå skärmar, även känd som BSODs , är en av de mest fruktade buggarna av Windows-användare på flera år. Som säkert många av er redan vet, orsakas dessa av allvarliga fel i driften av Redmond operativ system.

Men om vi tvingar fram en viss uppdatering utan att den erbjuds automatiskt ökar riskerna att då och då stöta på dessa blå skärmar. Därför, för att undvika dessa och andra möjligheter fel i Windows , är det bäst att ha lite tålamod och låta Windows-uppdateringar komma av sig själva.

0 Shares