Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Klassisk, LSTN, Graspp och andra appar att kolla in i helgen

Veckans appar

I veckans upplaga av vår sammanfattning av veckans appar har vi en app som gör det lättare att upptäcka klassiska låtar i Apple Music, en ny Podcast-klient med fokus på integritet och ett praktiskt verktyg för att översätta ord på språng. Och som alltid har vi valt ut två fantastiska nya spel som du kan kolla in.

Klassisk

Här är en intressant app för Apple Music-användare som råkar gilla klassisk musik. Den heter det passande namnet Classical, och det hjälper dig att upptäcka kompositörer och deras verk. Ja, gränssnittet är lite grovt, men jag gillar idén med en app som hjälper dig att sortera igenom ljudet från Music-appen och för dig närmare en nischgenre.

Ladda ner för free

LSTN

Jag vet, det sista vi behöver är en annan podcast-app. Men LSTN är unikt genom att det fokuserar på upptäckbarhet och integritet. Utvecklarna säger att appen inte lagrar någon användarinformation och att din lyssningsdata lagras lokalt. Åh, och alla rekommendationer är baserade på riktiga betyg och recensioner av riktiga människor, inte algoritmer.

Ladda ner för free

Graspp: översätt med ett finger

Här är en innovativ app som heter Graspp som, som titeln antyder, låter dig definiera och översätta ord med bara ditt finger. Peka bara med fingret mot ett ord (i valfri text) och sedan telefonens kamera mot fingret. Definitionen/översättningen sker i realtid, och du kan lagra ord för senare studier. Fortfarande i beta-aktig form.

Ladda ner för free

Klocka Smith

Clock Smith hjälper dig att träna dina memoreringsfärdigheter och förbättra ditt korttidsminne genom att tvinga dig att komma ihåg kombinationer för att låsa upp denna vackra mekaniska klocka. Jag vet att detta inte är ditt typiska spel, men jag gillar tanken på ett spel som hjälper till med självförbättring. Det gör att det känns mindre slöseri med tid att spela spelet.

Ladda ner för free

Super Fowlst 2

Om du inte bryr dig om självförbättring och bara vill arcade det, kolla in Super Fowlst 2. Denna uppföljare i den populära Fowlst-serien låter dig krossa skurkarna, undvika fara och göra den rik. Funktionerna inkluderar enkla 3-touch-spelkontroller, stöd för kontroller, upplåsbara karaktärer, enorma explosioner och mer.

Ladda ner för free

Andra app-relaterade nyheter