Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Klaga här: hur man gör ett klagomål på plattformen

Vet du klaga här? Ta reda på hur du gör dina klagomål och anmälningar snabbt och enkelt på hemsidan eller via mobiltelefon

Vi lever på höjden av näthandel, det här är väldigt bra men misstag kan alltid hända. Vid dessa tillfällen kan webbplatsen Reclame Aqui hjälpa dig. Kanske har du redan kontaktat företaget och inget har fungerat, att registrera ett klagomål i Reclame Aqui kan göra ditt ärende bättre omhändertaget. I den här snabbguiden kommer vi att titta på några enkla sätt att lämna in ett klagomål på sajten.

Hur man gör ett klagomål i Claim Here

registrera dig via hemsidan

En sak som är viktig att veta innan du gör ett klagomål är att hemsidan själv inte är ansvarig för svaret. Eftersom sajten är en plattform som registrerar klagomål och klagomål. Stora företag går till denna sida för att svara på alla klagomål. Men det är inte alla som gör det, så bli inte förvånad om ditt klagomål aldrig besvaras.

 1. Det första du behöver göra är att ha ett konto på sajten, klicka på för det Logga in.
 2. Om du redan har en registrering loggar du bara in. Om inte, klicka på registrera här.
 3. Strax efter kommer du att omdirigeras till registreringsskärmen. Nedan Jag är en konsument klicka in Registrera.
 4. På den nya skärmen kommer du att kunna skriva dina data manuellt, eller om du vill med ditt Facebook-konto kan du fylla i allt.
 5. Efter avslutad registrering kommer det att vara möjligt att framföra klagomål.
 6. Direkt på startskärmen kan du se dina klagomål eller ändra saker som din e-postadress och ditt lösenord.
 7. För att ansöka, sök efter företagets namn och klicka på Klaga. Där kommer du att kunna registrera ditt klagomål.

rapportera klagomålet enkelt här

Du kommer att kunna lämna in klagomålet i text eller prata med företagets onlinechatt. Utöver hemsidan går det dock att göra ett klagomål via WhatsApp, se nedan.

 1. Spara numret (11) 97062-2753 i din kontaktkatalog.
 2. Gå sedan till WhatsApp. öppna konversationen och skriv Jag vill klaga, eller Jag vill göra ett klagomål. Strax efter automatiskt får du svar. Du måste följa alla steg för att lämna in kravet för företaget.
 3. När det är klart kommer Reclame Aqui själv att fråga om du kan registrera dig på sajten. Godkänn processen och ditt klagomål kommer att lämnas in.
 4. För att allt ska autentiseras behöver du logga in och lösenord.

Slutsats

registrera dig via whatsapp

Vi hoppas att du med denna kompletta guide kommer att kunna registrera dina klagomål på Reclame Aqui och lösa alla problem utan frustration. Lyckades du göra processen? Hittat några fel i processerna? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

Avatar av Nalbert Gomes

Jag gillar det mycket när det kommer till teknik, jag följer noga, uppdaterar mig själv, ägnar mig åt Tekimobile för att utveckla korrekta nyheter, vid rätt tidpunkt.