Kingston HyperX Alloy Elite Mechanical Keyboard Review

0 Shares

För inte så länge sedan bestämde sig Kingston för att diversifiera sin HyperX-produktlinje genom att gå in på marknaden för mekaniska tangentbord. Kingstons tillvägagångssätt skilde sig från de flesta andra företags; istället för att designa och marknadsföra en komplex enhet av högsta klass, var deras första mekaniska tangentbord Cherry MX-utrustade Alloy FPS, en minimalistisk design som var tänkt att vara hållbar, praktisk och så bärbar som möjligt.

Efter succén med deras första release släpper Kingston nu en avancerad version av deras ursprungliga design, HyperX Alloy Elite. Alloy Elite marknadsförs mot en annan typ av potentiella användare, där företaget släpper konceptet med portabilitet till förmån för ytterligare funktionalitet. De extra funktionerna höjer inte detaljhandelspriset på tangentbordet nämnvärt, med dess lanseringsdatum MSRP är $109, bara $10 ökning jämfört med $99 Alloy FPS.

Förpackning och paket

Kingston levererar Hyper-X Alloy Elite i en väldesignad och mycket robust kartong. Konstverket på lådan är minimalt och är mest fokuserat på själva tangentbordet och med resten av det abstrakta konstverket baserat på dess svart-röda färger.

Inuti förpackningen hittade vi åtta extra “gaming”-nyckelkapslar och en keycap-avdragare med företagets logotyp tryckt på. Knapparna är titanfärgade. Fyra av dem, WASD-knapparna, är strukturerade med ett slitbanemönster. De andra fyra knapparna är avsedda att ersätta dem på 1234-tangenterna och är inte strukturerade, vilket betyder att den enda skillnaden mellan dem och de vanliga knapparna är deras färg.

Kingston levererar också ett handledsstöd av plast i full storlek med Alloy Elite. Ytan på handledsstödet har behandlats för att kännas slät vid beröring. Ett slitbanemönster som liknar det för de extra knapparna täcker ungefär två tredjedelar av handledsstödet.

0 Shares