Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Kin anpassade recensioner, priser & Rabattkod

Att starta en klädlinje är nu enklare än någonsin, och du behöver inte investera enorma summor pengar i förväg för att starta ett klädföretag online.

Det finns en uppsjö av print on demand-företag, som Printful och andra, som kommer att trycka din egen logotyp på t-shirts och andra föremål och skicka dem till dina kunder åt dig.

Kin Custom är ett annat sådant företag som gör det. I den här artikeln kommer vi att välja samma sak. Vi kommer att granska Kin Custom. Du kommer att ta reda på om det är värt att starta en print on demand klädaffär med Kin Custom och hur den står sig i jämförelse med andra print on demand-företag.

Vad är Kin Custom?

Kin Custom är en print on demand och white label klädtillverkare. Även om de främst fokuserar på kläder och skor låter de dig också sälja föremål som handväskor, ryggsäckar, bärbara fodral, sängkläder, örngott och andra tillbehör.

Kin Custom är stolt över att vara ett “etiskt” företag. De behandlar inte bara sina anställda väl, utan de får sitt material från etiska källor.

Deras leverantörer har olika certifieringar och använder ofta 100 procent återvunnet material. Kin Custom skapar sina kläder i Kina, men det förändrar inte dess tredelade inställning till att göra affärer: erfarenhet, effektivitet och etik.

Det finns inga orderminimum med Kin Custom. Du behöver inte lagra lager eller köpa något lager i förväg; det är en verklig print on demand-tjänst.

Kin Custom Review

Låt oss börja med vår Kin Custom-recension. Vi kommer att diskutera allt från installation, funktioner, priser, recensioner till andra saker.

Komma igång

Det är free för att komma igång med Kin Custom. Klicka på den gula knappen Registrera dig högst upp på webbplatsen eller gå till denna sida för att skapa ett konto, vilket du kan göra med din e-postadress eller genom att ansluta ditt Facebook-konto.

När du har skapat ett konto kommer du att kunna börja designa kläder. Du kommer direkt till designerverktyget, som jag kommer att granska i nästa avsnitt.

Designerverktyget

I designverktyget får du fyra standarddesigner som du kan använda för att leka med verktyget och ta reda på hur det fungerar. Eftersom alla Kin Custom-användare kommer att få dessa standarddesigner, rekommenderas det inte att använda dem för dina faktiska produkter.

Ladda istället upp en egen design. Om du inte har en logotyp eller slogan och du inte har några designkunskaper kan du alltid gå till Fiverr.com och hitta en frilansare som kommer att skapa en design åt dig.

När du har laddat upp din design, välj en produkt du vill sälja. Det finns alla typer av produkter tillgängliga.

Även om du kommer att se kläder, kan du sälja andra föremål genom att söka efter dem i sökfältet eller genom att klicka på rullgardinsmenyn Kategori.

När du väl har valt vad du vill sälja är det dags att skräddarsy den slutliga produkten.

Du kommer att kunna använda kontrollknapparna eller musen för att flytta din design eller logotyp på produkten.

Förutom att designa framsidan av tröjan kan du ladda upp andra mönster till eller skriva text på andra delar av tröjan, inklusive baksidan, ärmarna och fickan (tänk på att varje specifik produkt kommer att vara olika).

Du kan också välja olika typsnitt för din text och ändra färgen.

Om du vill se en förhandsgranskning av hur din produkt kommer att se ut, klicka bara på “Mockup”-knappen längst upp till höger på skärmen.

Du kan också klicka på knappen “Produktinfo” för att lära dig mer om produkten, inklusive vad den är gjord av, detaljer, storlek och passform samt pris.

När du är nöjd med designen går du vidare till nästa steg, som är att skriva en titel och beskrivning för din produkt och välja kategoritaggar. Slutligen väljer du ett pris och publicerar din annons.

Allt som allt tyckte jag att designverktyget var väldigt lätt att använda. Jag gillade att jag kunde få en förhandsgranskning av hur den färdiga produkten skulle se ut och att det fanns så många utskriftsalternativ (till exempel låter de flesta andra print-on-demand-företag inte skriva ut en separat design på ärmarna eller fickan av en t-shirt).

Produktkatalog

Lyckligtvis finns det ett brett utbud av produkter du kan sälja genom Kin Custom. Du är inte begränsad till t-shirts och några andra klädesplagg.

Låt oss först diskutera kläderna. Det finns kläder för män, kvinnor och barn.

Till exempel, för herrkläder, finns det olika typer av t-shirts, pikétröjor, hustruslagare, långärmade skjortor, hoodies, jackor, shorts och byxor tillgängliga.

Du kan också sälja skor med Kin Custom. Faktum är att det finns en mängd olika alternativ tillgängliga, inklusive sneakers, canvasskor, atletiska skor och slip-on skor; detta är något som inte är tillgängligt med många av de mer kända print on demand-företagen.

När det kommer till andra föremål än kläder är Kin Custom dock lite mer begränsad än många andra populära print on demand-företag. Tillbehörskategorin omfattar oftast olika typer av väskor, ryggsäckar och fodral.

Sektionen för hemvaror innehåller mestadels påslakan, örngott och gobelänger.

Allt som allt är Kin Custom anständigt för kläder. Men om du vill sälja andra saker kommer du att finna dig själv begränsad.

Var kan du sälja dina produkter?

Så här är den stora frågan: Var kan du faktiskt sälja dina produkter?

Kind Custom ger dig tre alternativ:

 • Sälj på ditt anpassade Kin Custom-skyltfönster
 • Sälj på Etsy
 • Sälj på din egen hemsida

Säljer på din egen familj anpassade skyltfönster

Om du inte vill skapa din egen webbplats eller sälja på Etsy, kan du sälja på ditt anpassade Kin Custom-skyltfönster. Först måste du konfigurera din butik genom att välja ett butiksnamn och välja en anpassad underdomän-URL.

Du kommer också att kunna anpassa rubriken på ditt skyltfönster och ladda upp din egen speciella logotyp. Din butik kommer att se ut ungefär så här (din logotyp kommer att hamna där det står “test” på en röd bakgrund):

Säljer på Etsy eller din egen sida

Du kan sälja på Etsy. Anslut ditt Etsy-konto för att publicera objekt du skapar på Kin Custom direkt till ditt Etsy-konto.

Alternativt kan du ansluta din egen butik om du har skapat den med någon av följande mjukvara:

 • Shopify
 • Stor handel
 • WooCommerce
 • SquareSpace
 • Weebly
 • Volusion
 • Stor kartell
 • Oberlo

Om du inte använder någon av ovanstående programvaror kan du alltid exportera dina produkter via CSV och sedan ladda upp dem till din webbplats.

Säljare på Shopify kan använda appar för utskrift på begäran. Kin Custom har en app också. De kan använda Kin Custom Shopify-appen för att göra deras liv enklare. Men, som du kan se på skärmdumpen, har appen för närvarande några negativa recensioner som indikerar att den kan vara glitchy ibland.

Hur tjänar du pengar?

Att tjäna pengar på Kin Custom är lika enkelt som att lägga till en marginal till produktens baspris. Varje produkt har ett grundpris som du får betala Kin Custom för.

Du tar då ut ett högre pris från din kund och behåller vinsten.

Lyckligtvis har Kin Custom en inbyggd kalkylator som hjälper dig att räkna ut hur mycket du ska sälja din vara för. Välj helt enkelt den marginalprocent du vill lägga till så ser du hur mycket vinst du kan göra per försäljning.

Intäktsprocessen kommer dock att vara annorlunda beroende på om du säljer på ett Kin Custom-skyltfönster eller på Etsy eller din egen webbplats.

Om du säljer på ett Kin Custom-skyltfönster betalar kunden hela priset (inklusive marginalen du lägger på) direkt till Kin Custom. Sedan kommer Kin Custom att lämna över marginalen till dig och behålla baspriset; det är enkelt och lätt.

Till exempel, om produktens baspris är $10 och du säljer den för $15, kommer kunden att betala Kin Custom $15 och Kin Custom ger dig $5 i vinst.

Å andra sidan, om du säljer på Etsy eller din egen sida, måste du själv hämta ut hela priset för varan från kunden. Detta kan göras via Etsy eller någon annan betalningsprocessor du ställer in på din webbplats.

Sedan kommer Kin Custom att debitera dig för grundpriset för varan.

Till exempel, om en produkts baspris är 10 USD och du säljer den för 15 USD, kommer du att samla in 15 USD från kunden och sedan betala 10 USD till Kin Custom. Du kommer att stå kvar med $5 i vinst.

Hur får jag betalt?

Du får betalt den 15:e varje månad för alla försäljningar som ackumulerats under föregående månad. Du måste dock ha minst $50 i intäkter för att få betalt; om du inte har så mycket måste du vänta till nästa månad eller tills du får $50 i vinst.

Du har två alternativ för att få betalt.

Du kan antingen ange din bankkontoinformation så att du kan få en direkt insättning eller så kan du ange din Paypal-information. Kin Custom lagrar inte dina bankkontouppgifter och använder istället Stripe för att göra betalningar.

Om du säljer på Etsy kan du få betalt antingen via Paypal eller genom att registrera dig för Etsy Payments, vilket tillåter kunder att använda andra betalningsmetoder än Paypal för att använda dina produkter.

Om du säljer i din egen butik måste du skapa ditt eget betalningssystem. Till exempel, om du använder Shopify, kommer det att finnas många appar du kan använda för att göra det.

Säljer du på Etsy eller din egen butik kommer du att kunna behålla vinsten direkt. Tänk på att om du är en ny säljare kan Paypal hålla din försäljning i upp till 21 dagar.

Vit etikett

White label är en affärsmodell där du säljer produkter under ditt eget varumärke trots att du faktiskt inte skapat eller tillverkat dem.

Det går längre än vanlig print on demand, där paket kan komma in med information om print on demand-företaget du använder eller kläder kan ha din design men fortfarande ha tillverkarens etikett.

Med white label tas alla referenser till print on demand-företaget bort och ersätts med ditt eget varumärke.

White label låter dig skapa en klädlinje utan att äga några fabriker eller ens något lager (vid white label print on demand). Det låter dig skala din verksamhet, locka varumärkesanhängare och fans och skapa ett helt imperium.

Lyckligtvis erbjuder Kin Custom en white label-tjänst. Faktum är att anpassade varumärkesset hos Kin Custom börjar på bara $1,99 per set.

Vad är exakt inkluderat i “anpassad varumärkesuppsättning?” Det beror på varan du säljer.

Till exempel, om du säljer kläder, innehåller den anpassade varumärkesuppsättningen en polypåse, en följesedel med din varumärkesinformation på, en hängetikett och en insydd etikett. Etiketter kan bara placeras på vissa angivna platser.

Om du säljer skor innehåller satsen en skokartong, skoinnersula, skopung och följesedel.

För accessoarer och hemvaror får du även skräddarsydda saker som hänglappar, insydda etiketter och följesedel.

Alla dessa saker kommer att ha ditt eget anpassade varumärke på sig, så att du kan skapa en klädlinje från grunden utan att någon av dina kunder vet att du faktiskt använder Kin Custom.

Faktum är att du kan sätta upp flera klädlinjer om du så föredrar det. Varje produkt du skickar ut kan ha vilken logotyp du vill.

Frakt

En bra sak med Kin Custom är att den låter dig skicka till många länder över hela världen. Kin Custom använder DHL, FedEx och UPS för frakt.

Det finns tre huvudsakliga fraktalternativ tillgängliga hos Kin Custom.

Det långsammaste och billigaste alternativet är Economy Shipping. När en produkt är tryckt och producerad (vilket vanligtvis tar tre arbetsdagar oavsett vilken typ av frakt du väljer), tar det mellan 7-10 arbetsdagar för varan att skickas.

Du behöver dock bara betala ett schablonbelopp på 4,99 USD per artikel. Denna kurs kommer inte att ändras, oavsett destination, men Economy Shipping kan endast användas i USA och inte för internationell frakt.

Tänk också på att arbetsdagar INTE inkluderar lördag och söndag.

För snabbare leverans kan du få Premium Shipping, vilket tar 4-7 arbetsdagar (efter att produkten har skrivits ut). Det kostar lite mer, med ett fast pris på $6,99 per artikel.

Premium Shipping kan dock användas för internationella destinationer. Dessutom ger det dig mer avancerad spårningsinformation i realtid, och du kan ändra en adress när som helst.

Expressleverans är det snabbaste fraktalternativet. I genomsnitt tar det tre arbetsdagar för en produkt att tryckas och produceras och ytterligare 3-5 arbetsdagar för leverans.

Expressfrakt är ett utmärkt alternativ för internationell frakt. Du kommer att få spårningsinformation i realtid när paketet har skickats ut också.

Men om du använder expressfrakt finns det inget schablonbelopp. Kostnaden beror på vad du skickar ut (alla expressfraktpriser visas på denna sida).

Tänk på att inte alla internationella destinationer stöds av Kin Custom. Här är vart de skickar till:

Som du kan se skickar Kin Custom inte till Sydamerika eller Afrika. Deras fraktdestinationer inkluderar endast länder i Nordamerika, Europa och Asien.

Dessutom skickar de till amerikanska territorier som Amerikanska Samoa, Guam, Puerto Rico, Jungfruöarna och Nordmarianerna, samt vissa militära destinationer.

Skaparstudion

Creator Studio är din instrumentpanel där du kan lägga till nya mönster, se varor och mönster som du redan har skapat och säljer och se din försäljning. Du kan till exempel klicka på Beställningar för att se tidigare beställningar – därifrån kan du även få spårningsinformation för beställningar som redan har utförts.

Du kommer också att kunna se alla dina intäkter (om du säljer på ett Kin Custom skyltfönster). Dessutom kommer du att kunna hålla koll på din avkastning.

När en kund gör en retur och skickar tillbaka varan till Kin Custom istället för din adress, har du 30 dagar på dig att lämna in en begäran till Kin Custom om att få tillbaka varan. Annars kommer de att behålla det.

Kin anpassad prissättning och kampanjkod

Det är helt och hållet free att gå med i Kin Custom. Du behöver bara betala när en beställning kommer in, och det är bara om du säljer på Etsy eller din egen webbplats; annars har du inga förskottskostnader.

Vad gäller baspriserna på själva produkterna så tycker jag att de faktiskt är ganska dyra, jämfört med vad andra print on demand-företag som t.ex. Printful eller Printify-avgift.

Du kan gå till Produktval sida för att se uppdaterad prisinformation, eftersom priserna alltid kan ändras. Men här är några exempel (tänk på att dessa är baspriser; du måste lägga till en marginal på dessa priser för att tjäna en vinst):

 • En T-shirt för herrar (standard) kostar 17,50 USD
 • En ficktröja för män för män kostar 25,50 USD
 • En sömlös sport-bh för kvinnor kostar 22,50 USD
 • En stor ryggsäck kostar $39,50
 • Ett kung kuddfodral kostar $18,50

Listan fortsätter. Dessa priser är ganska dyra enligt min mening, och det kommer att bli svårare att erbjuda konkurrenskraftiga priser på grund av detta.

Ändå, om dina fans är lojala och älskar ditt varumärke eller onlineinnehåll, kommer de mer än gärna att köpa dina varor. Dessutom, om din design är särskilt tilltalande, har du inga problem med försäljning.

Dessutom, om du letar efter kampanjkoder, kan du trösta dig med vetskapen om att Kin Custom erbjuder rabatter på upp till 45 procent om du beställer dagligen eller beställer prover. Tänk på att rabatter tillämpas automatiskt i kassan; det finns ingen anledning att ange någon kod för att kvalificera sig.

Kundsupport

Kin Custom har en användbar FAQ-sektion där du kan hitta svar på vanliga frågor. Dessutom kan du kontakta kundsupport genom att fylla i kontaktformulär på denna sida.

Kundsupport är dock endast tillgänglig under kontorstid, så du kommer inte att kunna få svar efter öppettider eller på helger.

Kin anpassade recensioner

Det finns inte så många Kin Custom recensioner på nätet. Shopify-appen har en hel del, och många är negativa – men det kan vara en återspegling av Shopify-appen snarare än den faktiska Kin Custom-tjänsten.

Facebook, Kin Custom har för närvarande betyget 3,4 stjärnor från över 50 recensioner. Det finns bara ett fåtal recensioner på Trustpilotmen de är inte bra heller (när detta skrivs).

Granskare verkar ha liknande problem: Dålig kundservice, oförmåga att få svar från kundtjänstrepresentanter och långsamma produktionstider som ibland tar mycket mer än tre dagar (även upp till två veckor).

Är Kin Custom Legit?

Ja, Kin Custom är legitimt. Det är ett riktigt företag som du kan använda för att skapa en print on demand och/eller white label klädaffär online.

Det är dock inte det bästa print on demand-företaget som finns.

Även om det har några fantastiska saker att göra, till exempel ett bra designerverktyg och fantastiska egna märkesalternativ, verkar det ha några allvarliga nackdelar, som dålig kundservice, begränsat produktutbud (utanför kläder) och dyra priser.

Avsluta det: Är Kin Custom värt det?

Kin Custom är legitimt, men det betyder inte att du ska använda Kin Custom över några av de mer kända print on demand-företagen, som Printful och Printify. Faktum är att Printful har mycket mer att erbjuda än Kin Custom.

Printful har inte bara nästan allt som Kin Custom har att erbjuda, utan det har även tilläggstjänster, såsom grafiska designtjänster (för ett tilläggspris) och lager- och leveranstjänster (detta gör att du kan skicka icke-Printful-produkter till deras lager för lagring och uppfyllelse).

Ändå har Kin Custom mycket potential, och om deras kundservice och produktionstider förbättras i framtiden kan KC definitivt konkurrera med många av de andra mer välkända print on demand-företagen.