Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Kaspersky har åtgärdat en allvarlig sårbarhet i sin VPN

Är Kaspersky en bra VPN?

Kaspersky har haft sin beskärda del av kontroverser. Säkerhetsleverantören, som är baserad i Ryssland, har inte varit i allmänhetens goda nåder på senare tid, med dess lösenordshanterare som genererar dåliga lösenord och FCC kallar det en säkerhetsrisk. Faktum är att företaget var ett av de enda VPN som inte förbjöds av Ryssland efter invasionen av Ukraina, vilket borde räcka som en röd flagga för att du ska leta någon annanstans.

Lyckligtvis gör vi på Tech.co mycket forskning för att ta reda på vad den bästa affärsmjukvaran är för företag av alla storlekar, inklusive VPN. Det betyder att vi har den information du behöver för att välja ett VPN som hjälper ditt företag att stärka säkerheten snarare än att kompromissa med den.

Vår topprankade VPN för företag är Perimeter 81, som erbjuder många funktioner, utmärkt säkerhet och fantastisk anpassningsbarhet.

NordLayer är också ett populärt alternativ, tack vare enkel installation och lockande rabatter på regelbunden basis. Enkelt uttryckt kan du göra bättre än Kaspersky, och efter denna sårbarhet föreslår vi att du gör det.