Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Karanyi Sounds erbjuder ett “Best of 2023” musikproduktionspaket med fyra fantastiska instrument och en kraftfull reverb

Börja ditt nya år med en skräll med Karanyi Sounds nya mjukvarupaket. De fem mjukvaruverktygen inkluderar fyra instrument och en DSP-plugin, och över 220 förinställningar väntar dig inuti 2 GB provinnehåll.

Karanyi Sounds har släppt ett helt nytt mjukvarupaket för att fira deras bästa produkter 2022. Det anpassade paketet innehåller några av utvecklarens mest sålda produkter och några kundfavoriter också. De fem instrument som finns i paketet är Lofi Keys, Polyscape 2, Wavesynth Glow, Wavesynth Pitch Black, Poly Space FX.

Lofi Keys

Lofi Keys ger dig det klassiska Lofi-ljudet insvept i ett enkelt användargränssnitt. Instrumentet låter dig spela med 8 ikoniska elpianon och analoga synthar, inklusive det prisbelönta akustiska pianot Blüthner, som alla har samplades om på vintage bandspelare, kassetter och VHS-spelare.

Som ett resultat kan Lofi Keys skapa några mysiga, varma ljud för Lo-fi-beats, lägga till “frodigt klingande hybridljudlandskap” till partitur och mer med över 40 olika ljudkällor på två ljudplatser!

Dessutom kan du kombinera dessa ljud och skapa din egen ton och använda ombord kreativa effekter och fem olika VHS-, band- och vinylljud med totalt fem bruslager! Och du kan ytterligare styra formen på ditt ljud med intuitiva kontroller ombord.

Polyscape 2

Polyscape är ett sampelbaserat Kontakt-instrument med en samling av 40 synthmoduler och över 90+ förinställningar att spela med. Syntmodulerna i Polyscape är “samplade synthesizer-patchar i full längd”, och utvecklaren har delat in dem i 8 underkategorier.

Polyscape är ett mjukvaruinstrument som låter frodigt som kan producera läckra ljudlandskap och varma synthljud. Faktum är att biblioteket innehåller handgjorda patchar från 9 analoga syntar som Moogs, Oberheim, Sequential Circuits och Nord Lead! Så provsynten visar vad den är gjord av när man “skapar subtila rörliga underlager för alla slags musik eller extraordinära, långa, storslagna, svävande ljudlandskap”.

Wavesynth Glow & Pitch Black

Wavesynth Glow är en vågbar mjuk synth främst designad för popmusik. Den levereras packad med ett antal artisters förinställningar, allt från basar, plockar, leads och tangenter, och Karanyi inspirerades att göra instrumentet av artister som Dua Lipa, The Weeknd och mer.

Det intuitiva användargränssnittet ger dig tillgång till över 60 MIDI-lärbara parametrar och det erbjuder även en inbyggd intelligent randomizer. Resultatet är en synth där du snabbt kan skapa inspirerande ljud med dess 14 typer av vågbara algoritmer, 2 LFO, förstärkare & vågbara kuvert!

Däremot är Wavesynth Pitch Black “flockens svarta får”. Med samma användargränssnitt låter Pitch Black dig “dyka djupt ner i smutsen och utforska de 50+ bastunga artistförinställningarna”.

Poly Space FX

Poly Space FX är ett plugin för omgivande reverb som “kombinerar orörda DSP-algoritmer och levande impulssvar” som låter dig lägga till läckra reverb till din musik.

Det kan lura dig som en enkel plugin med bara två kontroller, men Poly Space är en kraftfull plugin. Den komplexa arbetshästen under huven låter dig förvandla ditt reverb-ljud från mjukt till enormt, medan Longitude-kontrollen låter dig jämna ut och förlänga ljuden.

Tillgänglighet

Du kan få alla fem av dessa instrument nu för $99 fram till den 16 januari, medan det vanliga värdet är $265.