Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Kapselrecension: Thermaltake Level 10 M Gaming Mouse


Vi presenterar Thermaltake Level 10 M Gaming Mouse

Ingående kringutrustning kan vara ett intressant ämne att ta itu med i dessa små bite size recensioner. Det är svårt att kvantifiera strikt prestanda, ett problem som förbättras något av det faktum att faktisk prestanda (dpi, etc.) ofta kan ta en avlägsen baksäte till användarkomfort och programvaran som ingår. Komfort är också en mycket subjektiv sak; en mus som är trevlig att använda för en person kan vara oerhört obekväm eller rent av smärtsam för en annan. Högpresterande spelmöss kan komplicera saker och ting, och möss gillar Thermaltake Level 10 M ännu mer.

Med Thermaltakes framgångsrika nivå 10-varumärke annonseras Level 10 M som att den kommer från samma BMW-dotterbolag som hjälpte till att designa deras slående nivå 10-kapsling. Den här musen är verkligen fullspäckad till brädden med funktioner, sportig konfigurerbar belysning, justerbar höjd och vinkel, fyra DPI-inställningar som kan växlas i farten och sju konfigurerbara knappar (exklusive den fyra axliga DPI-justeringsomkopplaren). Det är fruktansvärt mycket mus; är det musen för dig?

Thermaltake vill att du ska veta att det här är en premiumprodukt, och den har helt klart varit mycket tungt konstruerad utöver den teknik du vanligtvis förväntar dig att se i kringutrustning för spel. Med en MSRP på 99 $, det var bäst att det var bäst.

Level 10 M har en aluminiumbas som fälls upp längs sidorna; insidan av musen är huvudsakligen svart matt plast med en mjuk finish som är behaglig vid beröring. På vänster sida av ytan har de faktiskt ventilerat den för att se till att din hand inte blir kladdig under långa spelsessioner. Razer-mössen jag har använt har alltid gjort att min hand har känts exceptionellt klibbig, så det här är en trevlig funktion. Och även om den högra musknappen är lite tunnare än den vänstra, bör det nämnas att den här designen i huvudsak är tvåsidig. Thermaltake innehåller två musknappar på båda sidor av musen; “A” och “B” är på vänster sida, och “C” och “D” är till höger. Endast DPI-vippan är på vänster sida. Även om tvåsidiga musdesigner inte är helt främmande, kommer southpaws förmodligen att uppskatta en spelmus som kan tillgodose dem.

En del av det beror på hur justerbar musen faktiskt är. Med den medföljande skruvmejseln kan användaren höja och sänka handledsstödet på musen, samt vrida det åt vänster och höger. Ändå en justering som märkligt saknas är användarkonfigurerbar vikt. Det finns dock fyra DPI-inställningar som kan växlas mellan i farten: 800dpi, 1600dpi, 3200dpi och 5000dpi. Dessa är också konfigurerbara i mjukvara, liksom i stort sett allt annat.

Thermaltake har verkligen dragit ut allt vad gäller design, men hur är Level 10 M i praktiken?