Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Kan jag använda mina AirPods på en Android-mobil?

Om du inte är säker på svaret kommer vi att klargöra det för dig, även om vi räknar med att ja, AirPods eller AirPods Pro kan användas med Android och du kan också ansluta dem med några få steg för att börja njuta av din favoritmusik eller de ljud du gillar mest. För att inte tala om att du kan ringa samtal, ta emot dem och få ut det mesta av deras fulla potential på din smartphone.

Kan jag använda mina AirPods på en Android-mobil

Har du en och du byter mobil är det väldigt bra att du utnyttjar dem. Naturligtvis, om du vill köpa dem exklusivt för din Android-mobil, tänk på det väl för det finns några saker som du inte kommer att kunna göra med dem och det kan vara deras främsta attraktioner för dig.

Hur du kopplar ihop dina AirPods på Android steg för steg

Eftersom du är från samma företag är det lika enkelt att ansluta AirPods på iPhone som att öppna dem, medan du på Android måste ta några steg till för att korrekt upptäcka dessa hörlurar med din mobil. Lyckligtvis kan du använda dem, eftersom de inte är exklusiva tillbehör för Apple-enheter.

Om du vill börja använda AirPods på din Android-mobil, vi kommer att berätta hur du gör. Det är mycket enklare än du föreställer dig och det kommer inte att ta dig mycket tid. När du väl har kopplat dem kan du dra nytta av deras möjligheter och njuta av din lyssningsupplevelse.

  1. Ta tag i AirPods
  2. Öppna locket på väskan
  3. Förvara dem inuti (om det är Airpods Max, ta ut dem ur fodralet och för dem närmare mobilen)
  4. tryck på tillbaka-knappen på ditt fodral i några sekunder (eller bruskontrollknappen om så är fallet)
  5. De vitt ljus kommer att blinka
  6. Gå nu till dina mobilinställningar
  7. Leta efter Blåtand (eller anslutna enheter).
  8. Hitta dem och tryck för att länka
  9. Anslut AirPods, som alla andra tillbehör med denna teknik
  10. Det är det, de borde börja jobbaVincular dispositivos bluetooth android

Som du kan se är det möjligt och mycket enkelt att börja använda dem för första gången på Android. Beroende på din telefonmodell kan vägen variera lite, men stegen skiljer sig vanligtvis inte så mycket från det som nämns ovan. Nu kan du lyssna på musik trådlöst med den bästa ljudkvaliteten svara på ett samtal, ring vem du vill, njut av brusreducering om du har det och mer.

Detta är vad du inte kommer att kunna göra med dina AirPods

Naturligtvis finns det Apple-funktioner som du inte hittar på en Android-mobil, som att lyssna på meddelanden, använda Siri, inte ens Googles röstassistent, begära en låt, ta emot väderinformation, njuta av rumsligt ljud och annat. . Ljudet pausar inte heller när man tar bort hörlurarna, något som händer med iPhone.

audio espacial android iphone

En annan nackdel den har är att batteriet kan reduceras avsevärt genom att inte göra ihopparningen på samma sätt som iPhone, specifikt genom Bluetooth-teknik som förbrukar mer än vi skulle vilja, förutom att vi inte kan ha information om dess laddningsstatus.

Men om det inte är det du letade efter heller, utan det du ville är att lyssna på Spotify, titta på YouTube-videor, ringa dina vänner och allt annat som är tillåtet på Android så kommer de väl till pass.