Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Kan du använda Venmo utan att verifiera din identitet

I dagens digitala tidsålder har mobila betalningsappar revolutionerat hur vi hanterar finansiella transaktioner.

Venmo, en populär peer-to-peer-betalningsplattform, har vunnit stor popularitet för sin bekvämlighet och användarvänliga gränssnitt.

Men en vanlig fråga som uppstår är om det är möjligt att använda Venmo utan att verifiera din identitet.

I den här artikeln kommer vi att fördjupa oss i detta ämne och utforska konsekvenserna och begränsningarna av att använda Venmo utan att slutföra identitetsverifieringsprocessen.

kan du använda venmo utan att verifiera din identitet?

Enligt Venmos hjälpcenter kan användare fortsätta att använda Venmo utan att verifiera sin identitet, men de kommer inte att kunna komma åt ett Venmo-saldo.

Ett Venmo-saldo hänvisar till medel som tas emot genom betalningar som finns på användarens Venmo-konto, snarare än att omedelbart överföras till ett länkat bankkonto.

Men om en användare vill använda pengarna de har fått för att göra betalningar eller skicka och överföra större summor pengar på Venmo, måste de verifiera sin identitet.

Utan identitetsverifiering är användarna begränsade i hur mycket de kan göra transaktioner på plattformen på en gång.

Venmo är enligt federal lag skyldig att samla in viss information från alla sina användare som har tillgång till ett saldo.

Som ett finansiellt tjänsteföretag måste Venmo följa känn din-kund- och anti-penningtvättsbestämmelser.

Att upprätthålla verifierade användaridentiteter är en viktig del av det.

Om en användare försöker skicka $300 eller mer på en vecka kan Venmo be om att verifiera sin identitet.

Detta för att följa tröskelvärden för transaktionsrapportering enligt finansiella regler. Genom att verifiera kan användare undvika potentiella sändningsgränser kopplade till deras overifierade status.

är det säkert att verifiera min identitet på Venmo?

Venmo har mandat enligt federal lag att samla in specifika detaljer från alla användare med tillgång till ett saldo och är skyldigt att genomdriva ett kundidentifieringsprogram för att verifiera identiteten på individer som utför transaktioner.

Denna process hjälper finansinstitutioner att följa bestämmelserna om vet din-kund och anti-penningtvätt.

För att genomgå identitetsverifiering på Venmo måste individer tillhandahålla personliga uppgifter såsom deras juridiska namn, adress, födelsedatum och antingen ett personnummer eller skatteidentifikationsnummer.

I fall där identitetsverifiering inte lyckas kan Venmo begära ytterligare information, såsom ett amerikanskt pass eller körkort.

Att slutföra verifieringsprocessen i Venmo-appen är avgörande för att säkerställa efterlevnad av juridiska mandat och upprätthålla användarsäkerhet.

Det är dock viktigt att erkänna de potentiella riskerna med att dela personlig information online, särskilt känslig information som personnummer.

Användare bör vara försiktiga för att minska risken för dataintrång när de tillhandahåller sådan detaljerad identifiering.

Underlåtenhet att uppfylla kraven för identitetsverifiering kan resultera i oförmåga att använda Venmo-saldot för att behålla och skicka mottagna pengar i appen. Dessutom kan det leda till att transaktionsgränser införs, som tidigare diskuterats.