Kan du anvÀnda Apple AirTag pÄ Android?

0 Shares

Apple Àr en av de ledande globala varumÀrken frÄn tekniksektorn, har stÀndigt förnyat sig i över 40 Är. Tack vare Apple har vi mÄnga enheter som vi anvÀnder idag, sÄsom MAC, MacBook, iPhone, iPod, iPad, EarPods etc. Och det hÀr Àr bara nÄgra av dem.

Men Apple, förutom att designa mÄnga enheter, har hÀnt grundlÀggande del av vÄrt liv, Han var ocksÄ ansvarig för att förse oss med mÄnga ganska intressanta tillbehör till alla dessa band. FrÄn hörlurar, smartklockor, högtalare, ritplattor etc. Men en av de mest intressanta enheterna idag Àr utan tvekan AirTags.

AirTags, om du inte kĂ€nner till dem, Ă€r enheterna designade av Apples varumĂ€rke, som inte överstiger storleken pĂ„ ett mynt, Ă€r runda och kompakta. Vad gör dem till en sĂ„ intressant produkt? och poĂ€ngen Ă€r att dessa lag kan göra det tack vare ett GPS-system anslutet till Apples “Maps”-applikation, De kan spĂ„ra och visa den exakta platsen för objektet du vĂ€ljer att fĂ€sta dessa kit pĂ„.

Dessa band Àr perfekta att anvÀnda som nyckelringar, att stoppa i plÄnböcker och alla möjliga viktiga föremÄl som vi skulle vilja förlora i vÀrlden utan anledning, och i sÄ fall hÀmta dem.

Vilka anvÀndningsomrÄden har AirTag pÄ min Android-mobil?

Du har förmodligen gÄtt in i den hÀr artikeln och undrat om du kan anvÀnda dessa Android-enheter normalt, och svaret pÄ den frÄgan Àr högt och stÀngt nej.

Samma företag Appe har bekrĂ€ftat att dessa enheter bara kan anvĂ€ndas med nĂ€tverket som tillhandahĂ„lls av applikationen “Sök”, som bara finns pĂ„ enheter som iPod och iPad. Det finns dock en specifik situation dĂ€r en Android-telefon kommer att kunna anvĂ€nda AirTags-teknik.

Hur hittar jag Àgaren till en Android AirTag om jag hittar en?

Som vi nĂ€mnde ovan, du kan inte anvĂ€nda AirTag pĂ„ en Android-mobilinte riktigt, det finns ett alternativ att anvĂ€nda det, och det beror enbart pĂ„ den förlorade enheten och den parade iPhone eller iPad, aktivera “förlorat lĂ€ge”.

Hur Àr detta möjligt? Enkelt, systemet med dessa enheter har ett NFC-chip som kommer att aktiveras automatiskt, vilket gör att alla omgivande NFC-aktiverade enheter och liknande applikationer kan komma Ätförlorat lÀgedessa enheter.

PÄ samma sÀtt, nÀr en Android-enhet med NFC förs nÀrmare ett nÀtverk dÀr NFC AirTag-chippet Àr aktivt, öppnas en webbplats automatiskt med uppgifterna om den person vars enhet tappade bort.

Ladda ner och installera den dedikerade AirTag-applikationen för Android

Som du sĂ€kert redan lĂ€st, Jag kan inte ladda ner AirTag för Androidoch det finns ingen “specialversion för Android” eftersom dessa enheter Ă€r programmerade att fungera med en Apple-exklusiv sökmotor, liksom mĂ„nga av dess mjukvara och enheter. Senare kommer vi att berĂ€tta hur du fĂ„r nĂ„gra bra Android-alternativ.

Hitta Àgaren till AirTag med appen

NĂ€r din Airtag tappas bort kan den vanligtvis hittas av andra Apple-enheter utrustade med en sökmotor. Men för Android-enheter, AirTags De kan bara kĂ€nnas igen av dem i “Lost Mode” och av NFC-chipspĂ„ bĂ„da enheterna. Efter att ha aktiverat “Lost Mode” pĂ„ din Android-enhet kommer en webbsida att visas med information om Ă€garen av AirTag.

Hur tar man reda pÄ vems förlorade AirTag Àr?

Om du Ă€r en Android-anvĂ€ndare och vill hitta Ă€garen till AirTag, Ă€r det enda sĂ€ttet du behöver göra det i “Lost Mode” som tillhandahĂ„lls av samma Apple-anvĂ€ndare. Om din Android har ett NFC-chip, kommer att vara nĂ€ra NFC-chippet i Airtag att synkronisera och öppna nĂ€tverket dĂ€r AirTag-Ă€gardata.

Vilka Àr alternativen till bluetooth trackers för Android?

Som vi förklarade kan AirTag-appen för Android inte laddas ner. Men tÀnk om vi kan rekommendera dig? AirTag-alternativ för Android, med liknande hÄrdvara och mjukvara. För med den nuvarande marknaden finns det alltid mÄnga olika versioner av allt tack vare det som Àr nytt.

Professionell kakel: Det Àr en Bluetooth-spÄrningsenhet som Àr en av de mest anvÀnda nuförtiden, för förutom ett rimligt pris pÄ högst 30 euro Àr den av utmÀrkt kvalitet, kompatibel med Android, iOS etc. Den har en rÀckvidd pÄ 120 meter och mÄnga funktioner.

Samsung Smart Tags: Det finns 2 versioner av dessa enheter, standardversionen och + (plus) versionen. Som du kan förestÀlla dig Àr detta Samsungs version av AirTag, kompatibel med en mÀngd olika enheter. De fungerar via Bluetooth, i fallet med standard, och med bandbredd i fallet med ett plus.

Chipolo One: Det Àr en universell tracker, kompatibel med alla Android-enheter och alla röstassistenter i lager. Dessa band liknar AirTags genom att de Àr runda men fÀrgglada. De har en maximal rÀckvidd pÄ 60m och fungerar via Bluetooth.

0 Shares