Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Kan du ändra operativsystemet Är Samsung Galaxy S4?

Samsung Galaxy S4 kan uppdateras till Android 6 genom att använda operativsystemuppdateringen. Marshmallow är 0 procent.

Kan operativsystemet Samsung Galaxy S4 uppdateras?

Du kan komma åt enhetens inställningar genom att trycka på menyknappen på enhetens startskärm. Du kan söka efter uppdateringar genom att trycka på Om enhet och programuppdatering > Sök efter uppdateringar under fliken Mer. Uppdateringen kan laddas ner och installeras genom att följa instruktionerna på skärmen.

Vad är det senaste operativsystemet för Samsung Galaxy S4?

Galaxy S4 i vitt

Massa

130 g (4,6 oz)

Operativ system

Original: Android 4.2.2 “Jelly Bean” Aktuell: Android 5.0.1 “Lollipop” Inofficiell: Android 11 via LineageOS 18.1

System på chip

Exynos 5 Octa 5410 (3G & Sydkorea LTE-versioner) Qualcomm Snapdragon 600 (LTE & China Mobile TD-SCDMA-versioner)

Hur ändrar jag mitt Samsung-operativsystem?

 • Wi-Fi krävs för att din enhet ska fungera.
 • Gå till Inställningar och öppna den.
 • Du hittar avsnittet Om telefonen på telefonen.
 • Uppdatera-knappen visas om en uppdatering är tillgänglig. Tryck på den om du ser den.
 • Om ditt operativsystem stöder det kommer du att se Installera nu, Starta om och installera eller Installera systemprogramvara. Tryck på Installera nu.
 • Kan jag uppgradera S4 till Android 7?

  Det är nu möjligt att uppdatera din Samsung Galaxy S4 till Android 7 med Samsung Galaxy S4. AOSP Nougat anpassad ROM används för 0 Nougat. Medan ROM fortfarande är under utveckling, erbjuder den ett antal Nougat-funktioner direkt på din enhet. ROM:en går smidigt, förutom den trasiga videoinspelningsfunktionen, som utvecklarna fixar.

  Kan du ändra OS på en Samsung-telefon?

  Det är sant att din garanti ogiltigförklaras om du blinkar ett anpassat ROM. Om du vill återgå till lager-ROM på din Galaxy S kan du göra det enkelt. Du kommer också att ogiltigförklara din garanti om du rotar din dator, men du behöver inte rota din dator för att använda den här metoden. Du kan få ett nytt OS för din Galaxy S genom att ladda ner Odin för Windows (ladda ner här).

  Hur uppdaterar jag mitt Galaxy S4-operativsystem?

 • Menyknappen finns på hemskärmen.
 • För att komma åt inställningarna, tryck på Inställningar.
 • För att komma åt fliken Mer, tryck på den.
 • För att visa enhetens historik, tryck på länken Om enhet.
 • Programuppdateringen visas. Om du inte är ansluten till Wi-Fi kommer du att uppmanas att ansluta. Om Wi-Fi inte är tillgängligt, tryck på OK.
 • Uppmaningarna på skärmen visar dig vad du ska göra.
 • Vänta ett par ögonblick när din telefon har startat om och uppdaterat.
 • Kan jag ändra Samsung OS?

  Om du äger en Galaxy S kan du få nästan lager Android.

  Kan jag ersätta mitt Android OS?

  Om du inte vill byta ut din telefon kan du hålla den uppdaterad och säker i många år framöver genom att ersätta det (förmodligen inaktuella) OS med det senaste /e/OS. På grund av det faktum att /e/OS använder mindre data och har färre processer som körs i bakgrunden, kommer din telefon också att använda mindre energi än en vanlig Android-enhet.

  Kan du ersätta OS på en telefon?

  Om du installerar ett nytt operativsystem på din mobiltelefon, se till att den är fulladdad och att alla aktuella program och filer raderas. Om du inte vill radera dessa filer, installera inte det nya operativsystemet på din mobiltelefon.

  Kan jag avinstallera den senaste Samsung-uppdateringen?

  En smartphones enda alternativ för att avinstallera programuppdateringar är att flasha en äldre firmware på grund av nuvarande programvarubegränsningar.

  Kan jag uppgradera Note 4 till Android 7?

  För att uppdatera Note 4 till Android 7 måste du uppfylla följande krav. Rooting, upplåsning och installation av Samsung Galaxy Note 4 med ett återställningsverktyg som TWRP eller CWM krävs. Det är nödvändigt att ladda din enhet till minst 60 %.